ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Νομίζετε ότι τα παιδάκια… «χάνονται»; ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σας κάνουν αδιανόητα όλα αυτά? Δε γίνονται αυτά στην Ελλάδα είπατε? Για σκεφτείτε πόσα παιδιά έχουν χαθεί και στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να βρεθεί ίχνος τους ποτέ… Όλα απαγωγές για εκμετάλλευση, πορνειά ή δωρεές οργάνων? Ή μήπως και για άλλα…? Μήπως η υπόθεση της μικρής Αννυ έχει περισσότερη λογική τώρα?
Μήπως εμπλέκονται και ψυχοπαθάκηδες σατανόπληκτοι μεγαλοσχήμονες και δεν τα’κανε όλα ο άρρωστος πατέρας της από μόνος του? Τι απέγινε το πτώμα του παιδιού αλήθεια? Το ξεφορτώθηκαν…ΠΩΣ όμως?
Τέλος ..είδαμε ισχυρά ενδεικτικά ότι μας κάνουν κανίβαλους ΕΡΗΜΗΝ μας… πείτε μου ειλικρινά… θα ξαναπάτε σε φαστφουντάδικο άνετα? Δικά σας τα συμπεράσματα, δικές σας κι οι επιλογές.
makeleio.gr



Κρατικά εμβόλια θανάτου - Τι αναφέρει ποινικός εισαγγελέας του Τέξας


Ο ποινικός εισαγγελέας του Bexar County στο Τέξας Nico LaHood και η σύζυγός του εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για τα εμβόλια.


«Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για τα εμβόλια που μπορούν και προκαλούν αυτισμό», ανέφερε σε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το θέμα.
Ο La Hood και η γυναίκα του διηγούνται πως η μικρούλα κόρη τους υπέφερε από μία αυτοάνοση αντίδραση λίγο μετά αφότου έλαβε σε νοσοκομείο τους προγραμματισμένους από το κράτος εμβολιασμούς.
«Ήταν πραγματικά τρομερό. Έπρεπε να την δέσω για να κοιμηθεί, επειδή γρατζουνούσε τον εαυτό της και προκαλούσε αιμορραγία, ανέφερε η Davida La Hood περιγράφοντας τα συμπτώματα της κόρης της από τα εμβόλια.
Οι δύο γονείς αφηγήθηκαν και τις φυσικές αλλά και πνευματικές αλλαγές στον γιο τους λίγο μετά τον εμβολιασμό του.


«Ήταν πολύ επικοινωνιακό μωρό. Πολύ χαρούμενο και χαμογελούσε συνεχώς. Αγαπαούσε να τον κοιτάς στα μάτια. Ήταν 18 μηνών όταν μια σειρά (κρατικών) εμβολιασμών του προκάλεσε ξαφνικά ένα "τικ". Επιπλέον, σταμάτησε να μας κοιτά στα μάτια. Σταμάτησε να ανταποκρίνεται στο όνομά του», σημείωσε η Davida.
Ο La Hood αποκάλυψε στην συνέχεια πως ένας φίλος, ο οποίος δούλευε ως επιστήμονες σε φαρμακευτική εταιρεία, δεν είχε εμβολιάσει ποτέ κανένα από τα τέσσερα παιδιά του.
«Αναζητώ την αλήθεια. Είμαι εισαγγελέας στο επάγγελμα. Είναι λογικό να ψάχνω την αλήθεια. Πρέπει να ακολουθώ τα στοιχεία οπουδήποτε και αν αυτά με οδηγούν. Δεν είμαι προκατειλημμένος, τονίζει ο La Hood και καταλήγει:
«Μισώ εκ βαθέων την εξαπάτηση. Ότι κι αν έχει ψηφιστεί για όλους εμάς είναι παραπλανητικό, ακόμα και από την ίδια την καταραμένη κυβέρνησή μας. Είτε είναι εσκεμμένο είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο».
Πράγματι η Νέα Τάξη τροφοδοτεί με εμβόλια θανάτου εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο.

liakonews.gr