ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Aδωνις Γεωργιάδης και Αρης Σπηλιωτοπουλος: Δεν λέμε όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ"!!!


   

Aδωνις Γεωργιάδης: "Δεν λέμε όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ"!

Απλά η επιβεβαίωση αυτού που έχει καταγράψει μέσα από μια προσεκτική ανάλυση των γεγονότων το defencenet.gr, περί πιθανής μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι η δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό πώς "δεν λέει όχι σε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης"!
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real. fm, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «o ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει  στροφή 180 μοιρών», τονίζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα».
«Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές είπε ότι «100% βγαίνουμε από το τούνελ», διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι».
Α.ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος, πήρε θέση μέσω twitter για όσα ακούγονται τελευταία περί συγκυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πολιτικών κομμάτων.
Μέσω twitter δήλωσε συγκεκριμένα:
"Είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένο μοτίβο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Κάτω από αυτή τη λογική & με σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης μπορεί να χωρέσουμε πολλοί & από πολλά κόμματα!"

πηγη:  defencenet.gr

ΡΕ.....ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ,  ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΣΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ???
ΜΗΠΩΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ???  
ΟΕΟΟΟ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.