ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τσουνάμι εξελίξεων. Οι Εβραίοι σκοπεύουν να απαγορεύσουν την χρήση του τεμένους του Ομάρ, ώστε να κάνουν τον τρίτο ναό. Ο Νταβούτογλου πάει στους Ουκρανούς εχθρούς του Πούτιν


NaosSolomontos

Χαμός εξελίξεων. Η εβραϊκή κνεσέτ (βουλή), σκοπεύει να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στο χώρο που βρίσκονται τα δύο τεμένη και όπου υπήρχε κάποτε ο ναός του Σολομώντος.
Αυτό έχει ξεσηκώσει τους Παλαιστινίους και αναμένονται συγκρούσεις και ένταση.
Καταλαβαίνει κανείς, ότι αφού το όρος του ναού θα επιτρέπεται να το επισκεφθούν μόνο Εβραίοι, θα χτιστεί και ο ναός του Σολομώντος (ο τρίτος) και θα αχρηστευθεί το τέμενος του Ομάρ.
Εντωμεταξύ, η διεθνής αμνηστία, στην ετήσια έκθεσή της, μιλά κατά του Ιασραήλ, που καταπιέζει λέει τους Παλαιστινίους (τώρα το θυμήθηκαν) και ζητά διεθνή παρέμβαση πάνω στο θέμα.
Θυμίζουμε ότι ο Λιακόπουλος είχε παρουσιάσει στην τηλεοπτική του εκπομπή, τις καταγγελίες του Νετανιάχου, για τους εκβιασμούς των ΗΠΑ κατά του Ισραήλ.
Δεν αποκλείεται αυτή η ενέργεια των Εβραίων, να δώσει την αφορμή για νατοϊκή παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα.
Δήλωσε μάλιστα το εβραϊκό κοινοβούλιο, οτι χωρίς το χώρο του ναού του Σολομώντος κάτω από αποκλειστική εβραϊκή κυριαρχία, δεν υπάρχει εβραϊκό κράτος.
Από την άλλη πλευρά σε μία επίδειξη ανείπωτης ανοησίας, ο Νταβούτογλου, επισκέφθηκε σήμερα το Κίεβο για να συναντήσει τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και τους εκπροσώπους των μουσουλμάνων Τάταρων της Κριμαίας (Γιουγκούρ Τούρκοι).
Η κίνηση αυτή του Νταβούτογλου, βάζει την Τουρκία απέναντι στον Πούτιν και ίσως η προφητεία που μιλάει για βροχή πυραύλων στην Τουρκία, να μην απέχει πολύ από το να εκπληρωθεί.
Μιλώντας για προφητείες, θυμίζουμε ότι στα βιβλία του Λιακόπουλου, υπάρχει η προφητεία του Αγίου Αγαθάγγελου, που λέει ότι:
 Άκουσα φωνή που έρχονταν απ’ το βορρά, κι έλεγε τα εξής· Ρωσία  ξύπνα λοιπόν απ’ τον ύπνο, σ’ εσένα απευθύνεται ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου, και το πρωί, με τον ήλιο, θα γεμίσει με καθαρό λάδι ο πυρσός σου, και πριν ο ήλιος φτάσει στο ανατολικό ζώδιο, θα φανερωθείς· ω φίλη, κοίτα τα πολεμικά σου όργανα πώς γεμίζουν τον αέρα με μελωδίες· οι πολεμιστές και οι ήρωές σου ψάλλουν για τη νίκη, προσκαλώντας σε να ξαναφτιάξεις τον πλανήτη από το αμόλυντο, ξεφλουδισμένο κριθάρι με την αληθινή σφραγίδα του Χριστού, που σε γλίτωσε κάποτε από τα σκοτάδια της ειδωλολατρίας·
πάρε γρήγορα τα όπλα, αδελφή μου, πορεύσου, υπερασπίσου την αιώνια αλήθεια του· γιατί εσύ έχεις το σημάδι μιας τόσο λαμπερής δόξας. Αλλά άκουσε, φίλη αδελφή· από τους Αγαρηνούς θα ενοχληθείς κατά την έβδομη εκατοντάδα, και μέτρα σχεδόν μέχρι τον τεσσαρακοστό, και θα δεις πως θα νικήσεις και θα τον καταστρέψεις, και στην χερσόνησο (Κριμαία) θα νικήσεις και θα περάσεις  την Μαιώτιδα λίμνη, θα σπάσεις την Ταυρική (Κριμαία) και τα γύρω μέρη.
Μείνετε συντονισμένοι.

πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.