ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Λιακόπουλος: Όσα έγραψα στα βιβλία μου θα γίνουν όλα. Ο πολυεθνικός στρατός της Γαλλίας σε ρόλο αστυνομίας


1337429453

Να λοιπόν που όλα όσα έχω γράψει ότι θα κάνει η  παγκόσμια χούντα για να πετύχει τον απόλυτο έλεγχο και τον απόλυτο καταναγκασμό των λαών όλων των κρατών, εφαρμόζεται πλέον απόλυτα ξεκάθαρα.
Με δικιολογία την λεγόμενη ISIS, έχουν έτοιμους νέους τρομονόμους που τους ανακοίνωσαν ήδη και νέο φακέλωμα και οι χειροκροτητές όπου γης, θα χειροκροτούν με τρόπο χαζοχαρούμενο τους πολυεθνικούς στρατούς που θα αστυνομεύουν τα πάντα, δήθεν για το καλό μας.
Αλλά κανένας δεν κατάλαβε πως οργανώθηκε η ISIS και πως έκανε κράτος και πως βρήκε χρήματα και πως ασκεί διοίκηση σε ατάκτους και γιατι επιτίθεται στους μουσουλμάνους και τους Έλληνες της μέσης ανατολής και όχι στους Εβραίους. Στάχτη στα μάτια με την επίθεση στο εβραϊκό super market δεν τρώμε.
Να λοιπόν που ο πολυεθνικός στρατός βγήκε στο δρόμο για αστυνόμευση και όπου χτυπάει η αμερικανοκίνητη ISIS θα βγαίνει και εκεί.
Τα υπόλοιπα και αυτά που ακολουθούν, τα ξέρουν αυτοί που διαβασαν το "μυθιστόρημα αχαλίνωτης πραγματικότητας" ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.