ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Η UNESCO καταδικάζει το Ισραήλ για την «επιθετικότητα» σε ιερούς τόπους της Ιερουσαλήμ και της Δυτικής Όχθης. Ο Λιακόπουλος επιβεβαιώνεται συνεχώς.


jerusalem temple


Η UNESCO καταδίκασε το Ισραήλ για τον περιορισμό της πρόσβασης των μουσουλμάνων στο Al-Aqsa τζαμί της Ιερουσαλήμ, το οποίο έχει γίνει πρόσφατα το σημείο πρόκλησης αιματοχυσίας και βίας εν μέσω πιέσεων πάνω από τον ιερό χώρο, που είναι ιερός τόσο για τους Μουσουλμάνους όσο και για τους Εβραίους.
Σύμφωνα με το ψήφισμα, που ψηφίστηκε την Τετάρτη "εκφράζεται η βαθύτατη λύπη για την πρόσφατη καταστολή στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, και την αποτυχία του Ισραήλ, της κατοχικής δύναμης, να παύσει τις συνεχιζόμενες ανασκαφές που γίνονται στην Ανατολική Ιερουσαλήμ ιδιαίτερα μέσα και γύρω από την Παλιά Πόλη." Σύμφωνα με το Ynet, μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα στο Ισραήλ, επίσης «καταδικάζει σθεναρά την ισραηλινή επιθετικότητα και την παράνομη λήψη μέτρων περιορισμού της ελεύθερης λατρείας και της πρόσβασης στο ιερό μουσουλμανικό χώρο του τεμένους Al-Aqsa."
Σύμφωνα με διπλωμάτες, το ψήφισμα της UNESCO, επανέλαβε ότι δύο άλλες ιερές τοποθεσίες της Δυτικής Όχθης, ο Τάφος των Πατριαρχών στη Χεβρώνα και ο Τάφος της Ραχήλ στη Βηθλεέμ, «αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Παλαιστίνης." Η απόφαση ψηφίστηκε με 26 ψήφους υπέρ και έξι κατά - ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Τσεχική Δημοκρατία και την Εσθονία. Υπήρχαν 25 αποχές, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, δήλωσαν διπλωμάτες,
Διεθνής ιουδαϊκές ομάδες και η ισραηλινή κυβέρνηση ξεκίνησε μια εκστρατεία ενάντια στην προτεινόμενη ανάλυση.
Το «στάτους κβο» στο Όρος του Ναού, που ισχύει από το 1967, όταν το Ισραήλ κατέλαβε το χώρο στον Πόλεμο των Έξι Ημερών, απαγορεύει στους Εβραίους να τελούν λατρεία στο βουνό, αλλά τους επιτρέπει να προσεύχονται στο παρακείμενο Δυτικό Τείχος.
«Οι συνεχείς ψευδείς ισχυρισμοί κατά του Ισραήλ ότι έχουν παραβιάσει το status quo στο Όρος του Ναού, το οποίο τελεί υπό την θεματοφυλακή της Ιορδανίας και της Βακουφικής μουσουλμανικής θρησκευτικής εμπιστοσύνης, και η κατηγορίες κατά του Ισραήλ για την αύξηση των βίαιων επιθέσεων, πρέπει να καταδικαστούν", δήλωσαν Ισραηλινοί εκπρόσωποι.

wall tears

Ο υπουργός Εσωτερικών, του Ισραήλ, Σιλβάν Σαλόμ, δήλωσε ότι η ρήτρα σχετικά με το Δυτικό Τείχος εγκαταλείφθηκε μετά από την "τεράστια πίεση από τους Αμερικανούς.» Επέκρινε το κείμενο που ψηφίστηκε και δήλωσε ότι η UNESCO ήταν "πολύ εχθρική" προς το Ισραήλ.
Επιβεβαιώνεται λοιπόν η επιθετική πολιτική της Αμερικής προς το Ισραήλ κι ενώ πολλοί κάτι τέτοιο το βρίσκουν παράξενο, για το γεγονός αυτό έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές ο Δημοσθένης Λιακόπουλοςεδώ και πολλά χρόνια σε εκπομπές στο prisonplanet gr και σε βιβλία του καταδεικνύοντας τον σκοπό που υπάρχει πίσω από αυτή την επιθετικότητα προς το Ισραήλ. Την προετοιμασία της ανέγερσης του τρίτου ναού του Σολομώντος, όπου ο Αντίχριστος θα στεφθεί παγκόσμιος βασιλιάς, αφού πάρουν την περιοχή υπό τον έλεγχό τους οι δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.