ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Γεννιέται το Φως του Κόσμου


Nativity 2013 news BANNER

Σε μιά εποχή που ο Χριστός και οι πιστεύοντες σε Αυτόν είναι στο στόχαστρο κάθε είδους κατηγορίας και συκοφαντίας, η Νέα Τάξη, για να εδραιώσει την προπαγάνδα της σατανιστικής φώτισης του Εωσφόρου, επιστρατεύει και τον κινηματογράφο. Οι προσπάθειές των εξουσιαστών εντείνονται για να φέρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την άρνηση του αληθινού Θεού και την πλήρη αποστασία, ώστε να εδραιωθεί η αποδοχή και η αναγνώριση του Αντιχρίστου, ως άμεμπτου και διαλεκτού Παγκόσμιου Ηγέτη.
Οι σατανιστικές εκκλησίες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Με την εξάλφα και τα αγάλματα ψευτοθεών, βοηθών του σατανά και του ψευδοπροφήτη Βάαλ, προπαγανδίζουν τη νέα εποχή και τη νέα Πανθρησκεία, στην οποία ο Σατανάς θα είναι φάρος έκκλησης συμπόνιας και κατανόησης μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων, όπως "διδάσκουν". Οι άνθρωποι θα κοιτάζουν τον σατανά και τον ψευδοπροφήτη με θαυμασμό και θα εμπνέονται από αυτούς. Ο σατανάς θα είναι μέρος ενός Θεού, που θα έχει μέσα Του και το καλό και το κακό, οπότε θα δείχνει στους πεφωτισμένους το δρόμο από την αμαρτία στην αγιότητα. Αφού πρώτα δοκιμάσεις την αμαρτία και την καταλάβεις, μετά θα βοηθιέσαι να φτάσεις στην αγιότητα. (Αναλυτικά για αυτή τη θρησκεία της εποχής του Αντιχρίστου αναφέρει στο βιβλίο της σειράς "Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας" ο Δ. Λιακόπουλος, στον τόμο 27 Η Επόμενη μέρα. Mother Company.)
Αυτή η νέα πεφωτισμένη γενιά παριστάνεται δήθεν με τα παιδάκια που θαυμάζουν τον ψευδοπροφήτη και τις διδαχές του!

BAPHOMET-SATANIC-STATUE-570

Στον κινηματογράφο, οι ίδιοι αυτοί ψευτοθεοί, εμφανίζονται ως εξωγήινοι που θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα και να την οδηγήσουν σε μια εποχή ειρήνης, ευημερίας και ευτυχίας.
Μπορούμε να δούμε στην εικόνα την ομοιότητα, ανάμεσα στο άγαλμα του Βάαλ, αριστερά και του καλού εξωγήινου μιας ταινίας, που εμφανίζεται στην ανθρωπότητα, δεξιά.

baal-daimon

Όλοι γνωρίζουμε πως σε αυτές τις αρχαίες ειδωλολατρικές θρησκείες κάθε άλλο, παρά να διδάξουν τα παιδάκια ήθελαν, αλλά τα έκαναν θυσία στους αρχαίους θεούς, οι οποίοι, με αποδείξεις, που έχουν δοθεί εδώ και χρόνια από τον Δ. Λιακόπουλο, υπήρξαν και ήταν η χειρότερη μάστιγα που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.
Και φτάνουμε στο σήμερα, να ανεχόμαστε όλα αυτά τα ψέματα για δήθεν Λούσιφερ και φώτιση και διαλογισμούς αυτογνωσίας σε φωτεινά μονοπάτια του Εωσφόρου. Του διαβόλου, που το μόνο που θέλει είναι να αφανίσει οτιδήποτε ανθρώπινο. Που μισεί τον άνθρωπο και θέλει να τον απομακρύνει από τον Έναν Αληθινό Θεό. Ενώ οι υπηρέτες του θέλουν να επιστρέψουν ως θεοί και να υποδουλώσουν ξανά το ανθρώπινο γένος κάνοντάς το τροφή, όπως έκαναν πάντα.
       Το Αληθινό Φως όμως ήρθε στον ψεύτικο αυτό κόσμο με τη γέννηση του Ιησού Χριστού.
Αυτό το Φως, ότι και να κάνει ο διάβολος και οι υπηρέτες του δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, όσο σκοτάδι κι αν προσπαθήσει να φέρει στον κόσμο που έρχεται. Μπορεί να καταφέρει να πλανήσει κι εκλεκτούς, όπως λένε οι γραφές, αλλά αυτοί που θα μείνουν πιστοί στο Χριστό και κάθε ελπίδα τους θα την στηρίζουν επάνω Του δεν θα περπατήσουν ποτέ στο σκοτάδι, αλλά θα έχουν το Φως της Ζωής.
Με τη γέννησή Του ο Χριστός μας έδωσε και τη διαβεβαίωση, ότι όποιος Τον ακολουθήσει θα σωθεί και θα επιστρέψει στον Παράδεισο. Όλοι οι άλλοι φωτισμένοι δρόμοι είναι ψεύτικοι και μας οδηγούν στην απώλεια. Ο μόνος δρόμος προς τη Σωτηρία είναι ο Χριστός.

Δε γίνεται να συγκριθεί η λάμψη, η αγάπη, η απλότητα και η αγάπη του Χριστού με οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορεί το τερατώδες να σταθεί δίπλα στο Τέλειο. Δεν μπορεί το μίσος να σταθεί μπρος στην αγάπη. Δεν μπορεί το σκοτάδι να υπάρξει δίπλα στο Φως.

jesus-baal
Γι' αυτό η μέρα ετούτη είναι χαρά μεγάλη για εμάς τους Χριστιανούς. Ας γεννηθεί ο Χριστός στην καρδιά όλων μας φέτος κι ας μείνουμε πιστοί έως θανάτου στο Φως της Ζωής. Με το Φως του Χριστού μέσα μας δεν θα πλανηθούμε και θα αντέξουμε στη μάχη ενάντια στο κακό και σε όλους όσους το υπηρετούν. Γιατί Ιησούς Χριστός Νικά!
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.