ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010, «Εκλογές Αυτοδιοίκησης» ή «αργοπορημένο Δημοψήφισμα»;


Είναι πλέον γενικώς αποδεκτή η φύσις της διακυβέρνησης του έσχατου της μεγαλο-φαμίλιας Παπανδρέου.


Ένας ξενόφερτος ηγέτης, αγνώστου προελεύσεως (σίγουρα όχι Ελληνικής), δούλος ξένων και συνάμα υποχθόνιων συμφερόντων, πολυπολιτισμικός,… ότι ακριβώς οραματιζόταν επί δεκαετίες εν ολίγοις, ο Κίσινγκερ ως εκφραστή των σχεδίων του για το μέλλον της Ελλάδος.

Ας θυμηθούμε όμως το «όραμα»:

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».


Τάδε έφη Κίσινγκερ το 1994




-Η θρησκεία μας επλήγει μεθοδικά με τις υπερβολές των ΜΜΕ, το παγανιστικό κίνημα και με αποκορύφωμα τον εθνοπροδότη Αρχιεπίσκοπο της κρατικής εκκλησίας σήμερα,

-τα πνευματικά μας αποθέματα πλέον έχουν πιάσει πάτο, πως μπορεί άλλωστε ένας άθρησκος πεινασμένος λαός με μοναδικό (έως πρότινος) όραμα το «διορισμό» του στο δημόσιο να φέρει το ιδεολογικό σθένος να φέρνει αντιρρήσεις, παράδειγμα η αντίθεση του 85% του λαού (σύμφωνα με τις δικές τους δημοσκοπήσεις) να αποδεχτεί την «Ελληνοποίηση» των αλλοδαπών και την κρίσιμη ώρα έξω από την βουλή να υπάρχει ένα δυναμικό που μετά βίας έφτανε τον αριθμό των 2000 ατόμων!!


-τα ιστορικά μας αποθέματα, η μια από της δύο δυνάμεις (η άλλη η Ορθοδοξία) που έκαναν πραγματικότητα την επανάσταση του ’21, έχουν πλέον κατακερματωθεί, από την μια οι Μίνωες αφελληνίζονται, η Μακεδονία υπόκειται σε (αν)ιστορικό εκσλαβισμό, η Ήπειρος αποκτά τσάμικη-αλβανική προέλευση, οι Έλληνες γίνονται απόγονοι Αιθιόπων και η κλασσική κουβέντα/μόδα που ακούς είναι «είμαστε τουρκόσποροι», συνέπεια της από-φύλλο-ποιήσεως που δεχόμαστε καθημερινά από τα ΜΜΕ και τους ARιστερούς ακροβάτες… κερασάκι στην τούρτα η προαναφερθέντα «Ελληνοποίηση» των αλλοδαπών.


Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι έχει ακόμη τελειώσει το σχέδιο της λέσχης Μπίντλεμπεργκ και του εκπροσώπου της τζέφρυ, είναι πολλά ακόμη και έχουν να κάνουν με την γεωπολιτική σκακιέρα, ο νοών νοήτω.

Όταν ο Παπανδρέου δήλωνε «ο Καλλικράτης είναι ένα δημοψήφισμα…» (βλέπε εικόνα) ελάχιστα απείχε από την αλήθεια και η δήλωση του σίγουρα δεν απευθυνόταν σε εμάς αλλά σε κάποιους λίγους της ντόπιας και ξένης Ελίτ.

Αποτελεί λοιπόν τελικώς ένα κατ’ ουσίαν «δημοψήφισμα»; Και σε τι θα προβλημάτιζε μια θετικήαπάντηση επ’ αυτού την κείθε όχθη;
Εν κατακλείδι ίσως μια «αρνητική» ψήφος μέσω μιας ευρείας αποχής και «φασαριόζοι» Έλληνες που να εμποδίζουν τους αντισυνταγματικούς «Έλληνες» να ψηφίσουν, να αποτελέσει προβληματισμό αρκετά έντονο και να μας κερδίσει χρόνο στην οργάνωση της αντίστασης…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.