ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μακριά από... καφενείο & γυμναστήριο της Βουλής η Χρυσή Αυγή





Αν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φημίζονται για την άριστη σωματική τους κατάσταση, στα διαλείμματα των συνεδριάσεων στη Βουλή δεν θα μπορούν να εξασκούνται στο γυμναστήριο, ούτε να χαλαρώνουν στη σάουνα της Βουλής.
 
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απαγόρευσε στους βουλευτές τους να πηγαίνουν τόσο στο καφενείο, όσο και στο γυμναστήριο της Βουλής προκειμένου να μην βρεθούν σε κάποιο «εκρηκτικό» τετ-α-τετ, όπως το τηλεοπτικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη και τις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.
 
Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε «υπάρχει εντολή και συμφωνία και αποδοχή της προτάσεως μου από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής πως θα πρέπει να αποφεύγουμε τις ενδεχόμενες προκλήσεις που θα επιχειρηθούν από συναδέλφους άλλων κομμάτων με στόχο να μας πλήξουν. Γι αυτό το λόγο θα κινούμαστε μόνο στους χώρους μας, στον πρώτο όροφο της Βουλής. Στα γραφεία μας, που για εμάς είναι χώροι ουσιαστικής εργασίας.
 
Κάποιοι θα ήθελαν πολύ να μας βλέπουν να ανεβοκατεβαίνουμε τους ορόφους και να χαστουκίζουμε τους πάντες. Λυπάμαι, αλλά θα τους απογοητεύσουμε. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη».


πηγη: defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.