ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ



Ενίσχυση της 1ης τουρκικής Στρατιάς...
Eπιμένει στις ασκήσεις διάβασης υδάτινων κωλυμάτων ο Ελληνικός Στρατός και μία από αυτές πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων – Πεδίο Βολής «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ», από μονάδες μιας από τις πλέον επίλεκτες Ταξιαρχίες του Στρατού, της 30ης Μηχανοκίνητης. Φωτογραφίες από την Τελική Φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων επιπέδου Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων βλέπετε, αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σενάριο που ακολουθήθηκε:
leopard_evros-3-naiΥπέρβαση επιτιθέμενης μονάδας και αντεπίθεση με διάβαση υδάτινου κωλύματος! Κλασικό σενάριο για διάβαση του Έβρου προς ανατολάς στις πεδιάδες της Αδριανουπόλεως. Σαφές το μήνυμα και ισχυρό. Στο υλικό της Ταξιαρχίας τα LEO1A5 τα οποία αναμένεται να αντικατασταθούν εντός των επόμενων 12 μηνών από Μ1Α1 Abrams και κατ'αυτό τον τρόπο να πάει σε άλλο επίπεδο η ισχύς της Ταξιαρχίας. Υπήρξε και γυναίκα στέλεχος, χειριστής του Fagot, το ZU-23-2 ταγμένο και έτοιμο για αμυντική αντιαρματική βολή, την γέφυρα που δημιουργεί προϋποθέσεις διάβασης του κωλύματος κλπ...
leopard_evros-2-naiΑξίζει να σημειώσουμε ότι εσχάτως το τουρκικό Επιτελείο ενίσχυσε τις δυνάμεις της 1ης Στρατιάς που είναι υπεύθυνη για το μέτωπο του Έβρου και απέναντι στην ελληνική διάταξη υπάρχουν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, περί τους 100.000 άνδρες του τουρκικού Στρατού!

πηγη: defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.