ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΣ είναι ο 49χρονος υποδιευθυντής Δημοτικού που ασελγούσε σε ανήλικη!


ΑΥΤΟΣ είναι ο 49χρονος υποδιευθυντής Δημοτικού που ασελγούσε σε ανήλικη!

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 49χρονου υποδιευθυντή δημοτικού σχολείου στην πόλη των Σερρών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικης μαθήτριας από το καλοκαίρι του 2011, όταν το παιδί ήταν 10 ετών έως τον περασμένο Μάιο, ο ίδιος όμως αρνείται τις κατηγορίες.
Πρόκειται για τον ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.
Την καταγγελία έκανε η μητέρα της μαθήτριας, ενώ αυτό που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι ο ίδιος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
01082014-dim_kent2.jpg

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
πηγη: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.