ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Νέα Τάξη: Σφάξτε τα έμβρυα. Μας αρκούν οι λαθρομετανάστες και το σπέρμα του Χασάν


prison30007

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου
Καθώς οι μέρες κυλούν, εδώ στη χώρα της αποστασίας, όπου οι άνθρωποι δεν νοιάζονται από ότι φάνηκε για τον Χριστό, αρκεί να τους τάξουνε λεφτά και αυξήσεις, βλέπουμε όλο και περισσότερα σατανικά στην κυριολεξία πράγματα να συμβαίνουν.
Με την Ελλάδα μπροστάρισα στις εκτρώσεις, στην Ευρώπη έρχονται νόμοι σαν αυτούς του Ομπάμα, σύμφωνα με τους οποίους, ακόμη και ο πατέρας θα έχει το δικαίωμα να ζητάει την δια της βίας διακοπή της κύησης.
Η μάνα σκοτώνει το έμβρυο όποτε θελήσει, ο πατέρας το ίδιο, το έμβρυο όμως δεν έχει φωνή, ούτε εκπροσωπείται από κανέναν.
Η ψυχή που έρχεται από την πρώτη στιγμή και φωλιάζει μέσα του, δεν έχει "ανθρώπινα δικαιώματα", αφού δεν είναι ούτε λαθρομετανάστης, ούτε πρόσφυγας, ούτε Κοντσίτα, ούτε παιδεραστής, ούτε αιμομίκτης, ούτε κτηνοβάτης.
Η Ατζέντα 21 επιζητεί την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού δήθεν για να μην μολύνεται ο πλανήτης από τους ανθρώπους και με σαφήνεια δηλώνει ότι προτιμά τους φτωχούς και αγράμματους, από τους ευκατάστατους και μορφωμένους της νέας τάξης γιατί δήθεν δεν ζουν πλουσιοπάροχα και δεν παράγουν σκουπίδια.
Πήγαν ποτέ τα λαμόγια της νέας τάξης να δουν το σκουπιδαριό που επικρατεί στα γκέτο των μεταναστών πάσης φύσεως;
Μας είπαν μάλιστα και οι κυβερνώντες ότι είναι επιστημονικά διαπιστωμένο, από τους σοβαρούς και μεγάλους επιστήμονες, ότι το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που οι δικοί τους νόμοι, όλων των κυβερνήσεων δημιούργησαν, θα λυθεί με τους λαθρομετανάστες που θα φέρουνε γυναίκες που θα γεννάνε παιδιά, αφού οι Έλληνες έχουνε σαν σπορ το να σκοτώνουν τα δικά τους.
Έτσι όπως είχε πει κάποτε υπουργός του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα θα αναγεννηθεί με το σπέρμα του Χασάν.
Απαγορεύεται να μιλάμε, απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες λέξεις, απαγορεύεται να σκεφτόμαστε, πόσο μάλλον να δρούμε και να επιδιώκουμε την απελευθέρωση της πατρίδας από τις ορδές των αλλοεθνών που την κατακλύζουν με την βοήθεια του ελληνικού στρατού, που υποτίθεται ότι κάποτε φύλαγε τα σύνορα.
Σε λίγο θα είναι τόσοι πολλοί που θα υποχρεωθούμε να τους παραχωρούμε χώροι μέσα στα σπίτια μας, ώστε να εκπληρωθεί και η σχετική προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έιπε μην κάνετε μεγάλα σπίτια θα σας βάλουνε κι άλλους μέσα.
Υπομονή Έλληνές μου, ο κόσμος όλος βγάζει τα μάτια του μόνος του.
Κάποια στιγμή όμως, θα χωρίσει η ήρα απ΄ το σιτάρι
και η νίκη του Χριστού και πάλι θα έρθει, με τον τρόπο που ερχόταν πάντοτε.
ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.