ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Εκατομμύρια ψευδοπρόσφυγες μουσουλμάνοι εισέβαλαν στην Ευρώπη. Μαριονέτες η Μέρκελ και οι πολιτικοί ηγέτες, απλά υπάκουσαν στα αφεντικά τους - VIDEO


ghfjhju


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Θυμάμαι που πριν από ούτε ένα χρόνο, όλοι σχεδόν φώναζαν και διαμαρτυρότανε κατά του κακού Σόϊμπλε και της κακιάς Μέρκελ που καθόριζαν δήθεν τις τύχες της Ευρώπης και ήθελαν την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της Ελλάδος, ενώ ταυτόχρονα περίμεναν ότι θα τους νικήσεις ο καλός Τσίπρας.
Μάταια έλεγα ότι ούτε η Μέρκελ, ούτε κανένας Τσίπρας δεν κάνουνε κουμάντο και όλα γίνονται με εντολές μιας εξουσίας απόλυτα ανώτερης από αυτούς.
Μιας εξουσίας παγκόσμιας, την οποία την ασκούν οι Ιλλουμινάτι για λογαριασμό των δαιμόνων.
Δυστυχώς αγαπητέ αναγνώστη και αγαπητή αναγνώστρια, η ύπαρξη και η ενεργή δράση των δαιμόνων, άσχετα με τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός, δεν είναι αποδεκτή από το ανθρώπινο γένος.
Βαθιά μέσα του, κανείς δεν πιστεύει σε αυτά τα φευγάτα πράγματα.
Έτσι, οι δαίμονες, αλλά και τα αρχαία τσιράκια τους, οι λεγόμενοι αρχαίοι θεοί (Νεφελίμ), κάνουν τη δουλειά τους άνετα χωρίς κανείς να ασχολείται μαζί τους.
Όλοι πιστεύουν ότι κυβερνάει ο Ομπάμα και η Μέρκελ, άντε και κανένας Ρότσιλντ, Σόρος και Ροκφέλερ από το παρασκήνιο.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει και πριν κλείσει ένας χρόνος, η Μέρκελ, που υποτίθεται κυβερνούσε την Ευρώπη, αλλά και οι υπόλοιποι πολιτικοί ψευδοηγέτες μαριονέτες, πήραν εντολή από τα αφεντικά τους τους Ιλλουμινάτι, που ασκούν στις μέρες μας την εξουσία για λογαριασμό των δαιμόνων του Σατανά (που υποτίθεται ότι δεν υπάρχει), να ανοίξουν τα σύνορά τους και να μπούνε στην Ευρώπη εκατομμύρια επί εκατομμυρίων μουσουλμάνοι στρατεύσιμης ηλικίας, που δηλώνουν δήθεν πρόσφυγες. Ανάμεσά τους και μία μειονότητα γυναικοπαίδων, όσο για να τα δείχνουν οι κάμερες των καναλιών που λειτουργούν στην υπηρεσία της παγκόσμιας εξουσίας.
Με την ένεση αυτή των μουσουλμανικών ορδών, που ήδη άρχισαν τις λεηλασίες, τους βιασμούς και τις ληστείες, ο ανήμπορος να αντιδράσει πληθυσμός της Ευρώπης και βέβαια της Ελλάδος, θα βρεθεί, γιατί δεν βρέθηκε ακόμη, σε μία κατάσταση αβάστακτου τρόμου και αβάστακτης φτώχειας και ανέχειας, καθώς παντού οι λεγόμενοι αντιρατσιστικοί νόμοι, ετοίμασαν το έδαφος για να μην μπορεί κανείς να αντιδράσει.
Η λύση, στο πρόβλημα που έδωσαν, θα είναι και πάλι δική τους.
Η ανεκτικότητα που θα απαιτηθεί από Χριστιανούς και μουσουλμάνους, θα οδηγήσει στην συμφωνία των μαριονετών που χρησιμοποιούνται σαν θρησκευτικοί ηγέτες και που θα σερβίρουν την λεγόμενη πανθρησκεία.
Η φτώχεια και κυρίως η ανασφάλεια και οι λεηλασίες, οι φόνοι και οι βιασμοί θα οδηγήσουν στην παγκόσμια λύση του ενός ηγέτη, ενός παγκόσμιου ηγεμόνα που θα έχει υπερεξουσίες.
Αυτός θα είναι ο παγκόσμιος δικτάτορας, ο λεγόμενος Αντίχριστος, αφού θα φανερώσει σταδιακά τις υπερφυσικές του ικανότητες και θα έρθει σαν ο Μεσσίας που περιμένουν όλοι πλην των αληθινών Χριστιανών που ξέρουν ότι ο Χριστός δεν θα ξαναέρθει στον κόσμο, παρά μόνο για να μας κρίνει (έτσι λέει με σαφήνεια το ευαγγέλιο και το έχω γράψει και στα βιβλία μου και το έχω πει στις εκπομπές μου, LIAKO CHAT RADIO).
Αν λοιπόν η Μέρκελ είχε πραγματική εξουσία διοίκησης, πως επέτρεψε να μπουν οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη; Δεν είδε την επερχόμενη καταστροφή;
Απλά είναι μία μαριονέτα όπως έχω κατ΄ επανάληψη πει και γράψει. Αφού λοιπόν είναι μαριονέτες οι πολιτικοί, αποδεικνύεται η ύπαρξη της κρυμμένης εξουσίας, την οποία ύπαρξη ο πολύς ο κόσμος την φοβάται και γιαυτό αρνείται να την δεχτεί.
Αποδεικνύεται μάλιστα, ότι αυτά που έγραψα στο βιβλίο μου ΤΖΙΧΑΝΤ, της σειράς γιατι και πως ζουν ανάμεσά μας, ήταν ολόσωστα.
Για το ότι δηλαδή, το Ισλάμ, δημιουργήθηκε από την Λευκή Αδελφότητα του Σατανά, σαν μία θρησκεία μίσους που θα χρησιμοποιηθεί σαν μία ιδεολογική πλατφόρμα που την κατάλληλη στιγμή θα γίνει η βάση επικράτησης πλήρους χάους και απελπισίας, ώστε να έρθει σαν σωτήρας ο Αντίχριστος (ο Σατανάς ενσαρκωμένος).
Η "σωτηρία" που θα προσφέρει ο Αντίχριστος στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη θα περιλαμβάνει ασφάλεια από τις συμμορίες των "ψευδοπροσφύγων", νερό, τροφή και κατάλυμα.
Ξεχάστε τα σπίτια και τις δήθεν ιδιοκτησίες σας. Ούτως ή άλλως δεν έχετε τίποτε δικό σας, όλα προσωρινά τα διαχειριζόμαστε όλοι για όσο υπάρχουμε στον ψεύτικο αυτό κόσμο.
Ο ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑΣ, θα τα κάνει όλα κοινόχρηστα μέσα σε κοινόβια επιβάλλοντας το άλλο του ιδεολογικό εφεύρημα τον κομμουνισμό.
Για να τα έχει κανείς όλα αυτά και να μην είναι έρμαιο των συμμοριών, θα πρέπει να γίνει ένας νόμιμος πολίτης του παγκόσμιου πλέον κράτους, παίρνοντας στο χέρι το δεξί ή στο μέτωπο το χάραγμα που λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννου, ή τη σφραγίδα την επίσημη, που λέγανε οι Σίβυλλες.
Η Ευρώπη λοιπόν ολόκληρη, αλλά και η Αμερική, όλος ο πρώην έστω και στα χαρτιά χριστιανικός κόσμος καταρρέει και όπως λένε οι ραβίνοι των Εβραίων, αυτό είναι πολύ καλό νέο γιατί αυτό σημαίνει ότι έρχεται ο Μεσσίας τους δηλαδή ο Αντίχριστος.prisonplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.