ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

SOS από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο τον Γ΄

5f7df78a15cd66cd80725619f1729310


Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος ο Γ΄ ενημέρωσε τους ηγέτες της κυβέρνησης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ναό του Πανάγιου Τάφου, αναφέρει το ενημερωμένο ρωσικό ραδιόφωνο «Ηχώ της Μόσχας».

Ένα από τα πιο αξιοσέβαστα χριστιανικά προσκυνήματα έχει συνδεθεί με υποχρεώσεις λογαριασμών προς το κράτος. Όπως αναφέρεται, ο ναός οφείλει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια για κατανάλωση νερού και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στο κλείσιμο της Εκκλησίας των πιστών και των τουριστών από όλον τον κόσμο.
Οι ιερείς είπαν ότι σε όλη τη διάρκεια των αιώνων, η Εκκλησία ήταν απαλλαγμένη από τους φόρους και τους λογαριασμούς Κοινής Ωφελείας, και ότι πριν από μερικά χρόνια οι ισραηλινές αρχές διενήργησαν έτσι ώστε να ανακληθούν τα προνόμιά τους.
Οι Χριστιανικές κοινότητες οι οποίες είναι αρμόδιες για το ναό- δηλαδή οι Ορθόδοξοι Έλληνες, οι Καθολικοί, οι Αρμένιοι και οι Φραγκιστανοί- δηλώνουν πρόθυμοι να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους τρεχούμενους λογαριασμούς αλλά επιζητούν διευθέτηση για το συσσωρευμένο χρέος. 


πηγη: echedoros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.