ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Λοβέρδος: Η Αθήνα είναι υπό κατάληψη από τους μετανάστες


loverdos-600 10   

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα μίλησε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε πως «η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης χωρίς πρωτεύουσα».
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως χρειάζεται μια ισχυρή πολιτική βούληση για να αντιμετωπιστεί το «καυτό» ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ υποστήριξε πως «στο κέντρο της Αθήνας καταλύθηκε και η έννοια της Ευρώπης και η έννοια της πρωτεύουσας» και την χαρακτήρισε «κατειλημμένη πόλη», αποκλείοντας ωστόσο τα σενάρια τα οποία τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, αν και υποστήριξε πως βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του η κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα.
Στη συνέχεια, ο κ. Λοβέρδος στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το κόμμα της Αριστεράς «πρωταθλητή των διαψεύσεων» κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως «ότι συνέβαινε στην κακιά περίοδο μας, ο ΣΥΡΙΖΑ το υπερασπίζεται». 

πηγη: iefimerida

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ  Ο ΚΥΡΙΟΣ <ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ>.




ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ  ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ <ΚΡΥΒΕΙ> ΠΟΛΛΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΕ.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.