ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΒΙΟΧΑΚΕΡ" ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ANDROID TABLET {ΒΙΝΤΕΟ}




Ένα αυτο-αποκαλούμενος "Βιοχάκερ» υπόμεινε μια επίπονη κατάσταση για να εγκαταστήσει ένατεράστιο ηλεκτρονικό τσιπ στο βραχίονά του -χωρίς αναισθητικό ή τη βοήθεια ενός γιατρού. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Νοεμβρίου 2013

Ο Tim Cannon, ένας προγραμματιστής λογισμικού από το Pittsburgh, έβαλε το chip για να παρακολούθεί τη θερμοκρασία του σώματος του. 


Επικοινωνεί με το Android tablet του, μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth, έχει πράσινα φώτα που αναβοσβήνουν που φαίνονται μέσα από το δέρμα του όπου μπορούν να του στείλουν ένα κείμενο, αν αρχίσει να έχει πυρετό. 


Ο Cannon - ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «do-it-yourself cyborg "-" εργάζεται για την Grindhouse Wetwar μια επιχείρηση αφιερωμένη για την ανθρωπότητα που χρησιμοποιεί την ασφαλή, προσιτή ανοικτή πηγή τεχνολογίας.»

Ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο πρόσωπο που έχει εμφυτεύσει μια συσκευή στο σώμα του, αποκλειστικά και μόνο για την «ενίσχυση» του εαυτού του.

Ο Cannon άρχισε να ενδιαφέρεται για την ηλεκτρονική τροποποίηση του οργανισμού του από επιθυμία για αθανασία.

Σε μια συνέντευξη στο κανάλι YouTube MotherboardTV, είπε: «Θέλω να ζήσω και να είμαι χιλιάδων ετών. Δεν θέλω να πεθάνω." 

Η διαδικασία, που παρενέβαλε ένα τσιπ περίπου στο μέγεθος ενός πακέτου καρτών στο αριστερό του χέρι, εκτελέστηκε από τον «τον καλλιτέχνη τροποποίησης σωμάτων» και δερματοστίκτη Steve Haworth χωρίς αναισθητικό. 

Ο Haworth έπρεπε να εκτελέσει τη διαδικασία, διότι ένας ιατρικά εξουσιοδοτημένος χειρούργος δεν έχει την άδεια να εμφυτεύσει τη συσκευή δεδομένου ότι δεν είναι εγκεκριμένο απο την κυβέρνηση. Χρησιμοποίησε πάγο για να εξασθενίσει τον πόνο. 

Ο Cannon πήγε κατ 'ευθείαν από την εμφύτευση σε μια συνέντευξη, όπου είπε ότι η διαδικασία αυτή περιελάμβανε "πολύ πόνο" και το σώμα του είχε τεθεί σε "κατάσταση τραύματος." 

Ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «Όσον αφορά το σώμα μου, νιώθω σαν να μαχαιρώθηκα πολλές φορές."

Δείτε το βίντεο



πηγη: atheatignosi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.