ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: "Καλά κάνουν όσοι ψηφίζουν ΧΑ"


Tzakri Theodora gialia 0

Μετωπική σύγκρουση είχαν η βουλευτής της ΝΔ Βούλτεψη και του ΠΑΣΟΚ Θ.Τζάκρη με την τελευταία να υποστηρίζει ότι "οι βουλευτές έχουν καταντήσει επικυρωτές της βούλησης της τρόικα δηλαδή εξωθεσμικών κέντρων".
Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Βούλτεψη και απάντησε στην Τζάκρη ότι με αυτά που λέει δικαιώνει την Χρυσή Αυγή. «Άρα η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο» είπε χαρακτηριστικά.
Και τότε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενη στην Βούλτεψη επανέλαβε δύο φορές(!) ότι "Καλά κάνουν οι πολίτες που πάνε στη Χρυσή Αυγή, κατ' αυτό τον τρόπο, γιατί εμείς οι ίδιοι καταργούμε τους θεσμούς". Με το που το άκουσε αυτό η Βούλτεψη απάντησε μαινόμενη: "Μπράβο σας, μπράβο σας , στείλτε και άλλους στην Χρυσή Αυγή... Για αυτό πήγε η Χρυσή Αυγή τόσο... " (πόσο αλήθεια; Γιατί δεν μας το είπε; Εχουν σταματήσει και οι δημοσκοπήσεις...).
Η Θ.Τζάκρη συνέχισε απτόητη ομολογώντας ότι η χώρα κατάντησε ένα προτεκτοράτο της τρόικα. "Λυπάμαι που το λέω αλλά η χώρα μας αυτή τη στιγμή κυβερνάται από τα mail της τρόικα .." ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν οι ίδιοι οι κυβερνητικοί βουλευτές ομολογούν ότι η χώρα "κυβερνάται από τα mail της τρόικα" δεν νομίζουμε κανείς από την αντιπολίτευση να έχει να προσθέσει κάτι παραπάνω...


πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.