ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μπιουκάναν: Η Ρωσία είναι με την πλευρά του Θεού


1ebe6d2ca11eb884de1c77778f5e2d73 XL

Η Δύση είναι τα Σόδομα και τα Γόμορρα, ενώ η Ρωσία είναι με την πλευρά του Θεού, γράφει στο μπλογκ του ο «γκουρού» των Αμερικανών συντηρητικών Πάτρικ Μπιουκάναν (buchanan.org).
Ο γνωστός πολιτικός και δημοσιολόγος, ο οποίος υπήρξε σύμβουλος των προέδρων. Νίξον, Φορντ και Ρέιγκαν, υποστηρίζει ότι στον πόλεμο των πολιτισμών για το μέλλον της ανθρωπότητας η Μόσχα κατέχει το ρόλο της Αγίας Πόλεως και του κέντρου του αγώνα κατά της ηθικής αποσύνθεσης και του νεοειδωλολατρισμού.
Να τι γράφει ο Μπιουκάναν: «Στην ομιλία του, που ήταν αφιερωμένη στην είσοδο της Κριμαίας στη Ρωσία, ο Β. Πούτιν απαρίθμησε τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα, που έλαβαν χώρα στα χώματα αυτά. Η Κριμαία, όπως είπε ο Πούτιν, "βρίσκεται στη θέση της αρχαίας Χερσονήσου, όπου βαπτίστηκε ο πρίγκιπας Βλαδίμηρος. Το πνευματικό του επίτευγμα προκαθόρισε την ανάπτυξη της ρωσικής κουλτούρας και του πολιτισμού της. Αυτό το γεγονός ενώνει τους λαούς Ρωσίας, Ουκρανίας και Λευκορωσίας".
Η ομιλία αυτή αποτελεί συνέχεια του μηνύματός του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση τον περασμένο Δεκέμβριο, στην οποία ο πρόεδρος διακήρυξε ότι η Ρωσία αντιτίθεται στις πεποιθήσεις της «εκφυλισμένης Δύσης»:
«Βλέπουμε πώς πολλές ευρωατλαντικές χώρες ουσιαστικά αρνήθηκαν τις ρίζες τους, μεταξύ των οποίων και τις χριστιανικές αξίες, που αποτέλεσαν τη βάση του δυτικού πολιτισμού. Αρνούνται τις ηθικές αρχές, καθώς και κάθε παραδοσιακή ταυτότητα: εθνική, πολιτιστική, θρησκευτική, ακόμη και σεξουαλική. Ακολουθείται μια πολιτική, που θέτει στο ίδιο επίπεδο μια πολύτεκνη οικογένεια με την ένωση ατόμων του ίδιου φύλου, την πίστη στο Θεό με την πίστη στο σατανά».
Τί συμβαίνει λοιπόν; Βρίσκεται σε εξέλιξη ένας νέος θρησκευτικός πόλεμος και η Ρωσία συμμετέχει σε αυτόν με την πλευρά του Θεού, ενώ η Δύση με την πλευρά των Γομόρρων.
Τον πρόεδρο της Ρωσίας μπορεί να αντιμετωπίζει κανείς όπως επιθυμεί, αλλά ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει πλήρη συνείδηση του τί κάνει.
Η αρχαία Ρώμη ήταν Αγία Πόλη για ολόκληρη τη Χριστιανοσύνη. Δεύτερη Ρώμη ήταν η Κωνσταντινούπολη, η εποχή της οποίας τελείωσε μετά την επιδρομή των Τούρκων το 1453. Και η Τρίτη Ρώμη στη συνείδηση των πιστών είναι η Μόσχα.
Ο Πούτιν δίνει στη Μόσχα το ρόλο της Αγίας Πόλης και κέντρο του αγώνα κατά του νεοειδωλολατρισμού και του παγανισμού. Στον πόλεμο των πολιτισμών για το μέλλον της ανθρωπότητας έχει τοποθετήσει με σταθερό χέρι τη σημαία της Ρωσίας στην πλευρά του παραδοσιακού χριστιανισμού.
Στις τελευταίες ομιλίες του ακούγονται αποχρώσεις των λόγων του Πάπα Ιωάννου Παύλου Β´, του οποίου το Evangelium Vitae, που εκφώνησε το 1995, αποτέλεσε πρόκληση για τη Δύση, η οποία διαπράττει ηθικό έγκλημα, αρνείται την καθολικότητα της ανθρώπινης ζωής και ζει τον "πολιτιστικό θάνατο", περιφρονώ τα στους αδυνάτους.
Τί εννοούσε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος με τη φράση "ηθικό έγκλημα";
Η συνθηκολόγηση της Δύσης ενώπιον της σεξουαλικής επανάστασης, των διαζυγίων, της ασυγκράτητης ακολασίας, της πορνογραφίας, της ομοφυλοφιλίας, των αμβλώσεων, τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, της ευθανασίας, της αντικατάστασης των χριστιανικών αξιών από το Χόλιγουντ.
Η συγγραφέας Μάσα Γκέσεν, συγγραφέας ενός βιβλίου για το Ρώσο πρόεδρο, είπε ότι "η Ρωσία προβάλλει τον εαυτό της ως ηγέτη του αντιδυτικού κόσμου".
Το 2013 το Κρεμλίνο απαγόρευσε την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας, τις αμβλώσεις μετά τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, καθώς και την προσβολή των αισθημάτων των πιστών. Δεν είναι αυτός άραγε ο νέος ιδεολογικός πόλεμος; Και με την πλευρά τίνος είναι ο Θεός;».

πηγη:  prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.