ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

On air φιλί στο στόμα από πασίγνωστο ηθοποιό σε διάσημο παρουσιαστή. ΒΙΝΤΕΟ




Ο Jimmy Kimmel μας δεν είναι ένας συμβατικός παρουσιαστής και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και μέσα από την εκπομπή του. Το χθεσινό «Jimmy Kimmel Live» όμως, φιλοξένησε και έναν συνηθισμένο καλεσμένο, μιας και ο εν λόγω ηθοποιός που κάθησε στην πολυθρόνα είχε... προηγούμενα με τον παρουσιαστή. Κι όταν λέμε προηγούμενα, εννοούμε μόνο καλά, αφού οι δύο διάσημοι άντρες είχαν ξαναπροκαλέσει και δεν αναφερόμαστε στον Charlie Sheen, αλλά στον Johnny Depp!

Παλαιότερα ο ηθοποιός και ο παρουσιαστής είχαν και πάλι δώσει ένα φιλί στον αέρα της εκπομπής και τώρα ήρθε η ώρα να ... προσδιορίσουν τη σχέση τους!

Ο Jimmy Kimmel του «έκανε μουτράκια» για την πρόταση γάμου στην 27χρονη Amber Heard

«Δε μου αρέσει να ξεκινώ αρνητικά και με αμηχανία αλλά την τελευταίο φορά που τα είπαμε εδώ (τον Ιούλιο του 2013 δηλαδή) , φιληθήκαμε μερικές φορές, και θεώρησα ότι δέσαμε, γελάσαμε κιόλας. Εμοιαζε αλήθεια να έχουμε καλή χημεία και μετά μαθαίνω πως αρραβωνιάστηκες! Και δε μου έχεις τηλεφωνήσει, ούτε καν ένα μήνυμα. Ήταν αγενές να μπεις να το κάνεις και μετά να εξαφανιστείς. Θες να πεις κάτι» είπε ο κωμικός στον Johnny Depp κι εκείνος συνέχισε την πλάκα αφού ξεκίνησε να βάζει στα χείλια του ένα ενυδατικό balm δίνοντας ξανά ελπίδες πως ο έρωτας αυτός θα φουντώσει ξανά!

Δείτε την  στιγμή και το φιλί που έδωσαν:


πηγη: zappit.gr

Η ΑΗΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.