ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΩΔΙΑ:ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"!



Σύμφωνα λοιπόν με την Αστυνομία τελικά από τις προσαγωγές που έγιναν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους τέσσερις κατοίκους....


Στον Άγ. Παντελεήμονα συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 19,28,29, και 30 ετών κατηγορούμενοι για «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης», «διατάραξη κοινής ειρήνης», «αντίσταση», «εξύβριση», Παράβαση Ν. «Περί όπλων» και ένας 28χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις. (που φυσικά καταδικαστική απόφαση μπορεί να είναι και ένα απλό πλημμέλημα) .... και λίγο παρακάτω λέει... Λίγο πρίν τη σύλληψη τους οι ανωτέρω μαζί με περίπου τριάντα (30) άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα και επιτέθηκαν αναίτια με ξύλα και πέτρες κατά Αστυνομικών δυνάμεων.


Για να συνοψίσουμε...


τι μας λέει η αστυνομία;


πως στα καλά καθούμενα κάποιοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις!!!!


Μάλλον αυτός που το έγραψε δεν γνωρίζει πως εχθές έγινε πορεία αναρχικών την οποία συνόδευε "διακριτική" αστυνομική δύναμη...η οποία δεν έκανε τίποτα όταν οι αναρχικοί επιτέθηκαν κατά των θαμώνων στις καφετέριες της πλατείας ...και η οποία κινήθηκε μόνο όταν κάτοικοι και θαμώνες μαζεύτηκαν να δίωξουν τους επιδοτούμενους των Εξαρχείων...και όταν λέμε κινήθηκε....άφησε τους αναρχικούς να γυρίσουν με την ησυχία τους στην ασφάλεια του δημοσίου κτιρίου που έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια(βίλλα Αμαλίας)...και επιτέθηκε στους κατοίκους!! συλλαμβάνοντας και ξυλοκοπώντας αρκετούς από αυτούς...και αφού έγιναν όλα αυτά...στο τέλος για να δικαιολογήσουν την πάρα πολύ περίεργη στάση τους ισχυρίζονται πως δέχτηκαν και επίθεση!!



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ":ΠΑΛΙ...ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ!ΑΝΤΕ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ...ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.