ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

"ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΑΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ"!


Δήλωση-βόμβα, του υπουργού Οικονομικών της Ευρωζώνης, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος σημείωσε πως τόσο ο ίδιος (όπως και άλλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι), γνώριζαν για την κρίση, που θα ερχόταν στην Ελλάδα, αλλά δεν έκαναν τίποτα, για να τη σταματήσουν!



"Ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα έφθανε, κάποια στιγμή, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές, γι' αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση", σημείωσε ο Γιούνκερ, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


"Ήταν φανερό ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει, κάποια μέρα, το πρόβλημα, καθώς βλέπαμε τις ογκώσεις εξαγωγές της Γερμανίας και της Γαλλίας προς την Ελλάδα. Η κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, μόνο αν είχε αντιμετωπιστεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες".


Κλείνοντας, είπε: "Ήξερα, αλλά δεν μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα".

ΠΗΓΗ: www.liako.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
ΟΣΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΟΛΟΙ΄ΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:   ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΛΟΥΣΑΝ ΟΕΟΟΟΟ??????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.