ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

18 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ",ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ...ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

        -Γιατί είστε εναντίον των συγκεντρώσεων;Δεν θέλετε να ξεσηκωθεί ο κόσμος,αλλά να είναι στους καναπέδες του;

Καταρχήν,είναι ψέμα πως είμαστε εναντίον των πραγματικών κινητοποιήσεων.Εδώ και μήνες φωνάζουμε για την ανάγκη ξεσηκωμού του λαού.Στηρίξαμε την περσινή,πραγματικά αυθόρμητη λαική αντίδραση την ημέρα που σκότωσαν 4 αθώους στη Marfin.Στηρίξαμε τον αγώνα πολλών επαγγελματικών τάξεων,από τους φορτηγατζήδες μέχρι τους γιατρούς.Στηρίξαμε όσους αντιδρούν στην Κάρτα του Πολίτη.Παροτρύναμε τον κόσμο να συμμετέχει στις γενικές απεργίες,άσχετα αν είναι καπελωμένες απ'τους εργατοπατέρες.Είμασταν μαζί με τους κατοίκους που διαδήλωναν εναντίον της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.Τρώγαμε το ξύλο της αρκούδας στην Κερατέα.
-Δεν μας λέτε όμως,γιατί είστε εναντίον;

Διότι η συγκεκριμένη μορφή "αγανάκτησης" είναι κατευθυνόμενη και παντελώς ακίνδυνη για το υπάρχον πολιτικό σύστημα.Εμείς είμαστε υπέρ ενός ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.Αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες και παρακολουθούμε σε ζωντανή σύνδεση από τα παράνομα κανάλια της διαπλοκής,δεν έχει καμία σχέση με την πρότασή μας.

-Τι να κάνουμε λοιπόν;Να καθόμαστε να τους βλέπουμε;Είναι καλύτερο αυτό;

Να φροντίσετε καταρχήν,να ενημερωθείτε εσείς και ο υπόλοιπος κόσμος για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.Να βγουν μπροστάρηδες και διοργανωτές με συγκεκριμένα αιτήματα.Να αναφερθούν τα ονόματα των εγχώριων και διεθνών υπαιτίων της κατάντιας μας.Να ζητηθεί αλλαγή του πολιτικού συστήματος με συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις και όχι ανώδυνα ευχολόγια και αοριστιολογίες.

-Καλά όλα αυτά,αλλά μέχρι να γίνουν γιατί να μην διαδηλώνουμε,εκτονώνοντας την οργή μας;

Διότι,πολύ απλά,κάνετε μια τρύπα στο νερό.Το σύστημα δεν τρέμει την ποσότητα,αλλά την ποιότητα της οργής.Αν κατέβουν δέκα εκατομμύρια και απλά κάθονται στις πλατείες και τους δρόμους,δεν αλλάζει τίποτα.Αν κατέβουν όμως δέκα χιλιάδες με όλα αυτά που προαναφέραμε,να είστε σίγουροι πως οι κρατούντες θα πανικοβληθούν και θα μας πολεμήσουν με κάθε τρόπο.

-Μιλάτε υποτιμητικά για την προβολή μας από τα Μμε:Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε πως τα κανάλια δείχνουν τις συγκεντρώσεις επειδή δεν μπορούν πια να τις κρύβουν;Έλεος πια με τις συνωμοσιολογίες σας!

Κάνετε λάθος,αγαπητοί φίλοι.Τα Μμε έχουν την απόλυτη δύναμη να κόβουν και να ράβουν την "ενημέρωση",όπως αυτά και τα αφεντικά τους θέλουν.Να είστε σίγουροι πως αν δεν υπήρχε άνωθεν εντολή για προβολή της...αγανάκτησης,δεν θα έδειχναν τίποτα ακόμα κι εκατομμύρια να κατέβαιναν.Ή μάλλον τότε μπορεί να έδειχναν,αλλά τα σχόλιά τους θα ήταν άκρως υποτιμητικά και υβριστικά για εσάς.Κι εξηγούμαστε με παραδείγματα:

-Θυμηθείτε τη στάση των Μμε στις Λαοσυνάξεις του Μακαριστού Χριστόδουλου,όπου οι ύβρεις,οι ειρωνίες και οι προσβολές διαδέχονταν η μία την άλλη.
-Την πλήρη αποσιώπηση του αγώνα των κατοίκων της Κερατέας:Επί 4 μήνες πάλευαν μόνοι τους με τα ΜΑΤ και τους εργολάβους,έτρωγαν ξύλο και τα καθάρματα των Μμε,με προεξάρχοντες τον "ευαίσθητο" ΣΚΑΙ,τους αποκαλούσαν "50 ΑΛΗΤΕΣ",δεν τους έδιναν βήμα για να εκθέσουν τις απόψεις τους και λασπολογούσαν συνεχώς εναντίον τους.Είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της μιντιακής αλητείας,που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

-Θυμηθείτε πέρυσι τον Μάιο τι λέγανε τα Μμε,όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙ κατέβηκε αγανακτισμένος κόσμος στους δρόμους,έτοιμος για όλα:Ενοχλούνταν από τον Εθνικό Ύμνο,τα συνθήματα εναντίον της Βουλής κλπ.Επίσης,η προβολή των συγκεντρωμένων δεν ξεπερνούσε τα 5 δευτερόλεπτα,ενώ ούτε λόγος φυσικά για ζωντανές συνδέσεις.

Υπάρχουν κι άλλα πολλά παραδείγματα:Το πλέον "παράδοξο" όμως,είναι η προβολή των κινητοποιήσεών σας ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ,ακόμα και από τα κρατικά μέσα!Σίγουρα αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει,εκτός αν νομίζετε πως...ξαφνικά οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους!
Αλλά και το ΜΑΙΜΟΥ-ΣΥΝΘΗΜΑ που τάχα φώναξαν οι Ισπανοί εναντίον μας,δεν σας κινεί υποψίες;;;Δηλαδή αν εμείς ή κάποιος άλλος γράψει μια βλακεία για να ξεσηκώσει τον κόσμο,πιστεύετε πως θα το πάρουν τα Μμε και θα το διαδώσουν;Ελάτε τώρα,κάντε μας τη χάρη!

-Και τι σημαίνει αυτό;Πως δεν έπρεπε να κατέβουμε επειδή το σύνθημα δεν υπήρξε;

Σημαίνει,σε απλά ελληνικά,πως σε κορόιδεψαν χτυπώντας το φιλότιμό σου κι εσύ αδιαφόρησες γι'αυτό!

-Μιλάτε συνεχώς για πρόβες παγκοσμιοποίησης και άλλα τέτοια χαζά.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε πως εμάς τους Έλληνες,θα μας βάλουν στο "λούκι" τους οι διάφοροι παγκοσμιοποιητές;

Μα σας έχουν βάλει ήδη!Δεν το καταλαβαίνετε;Η ψευδαίσθηση της αυθόρμητης,αγνής,ίσως και πατριωτικής αντίδρασης,είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να πετύχουν!Διαφορετικά,ούτε θα προμοτάριζαν τις "εκδηλώσεις",ούτε θα εκφράζονταν κολακευτικά για σας.

-Πολύ...Λιακόπουλο διαβάζετε.Αφού το κίνημα ξεκίνησε αυθόρμητα από δυο 18χρονους και διαδόθηκε μέσω Facebook.

Επειδή ασχολούμαστε χρόνια με blogs,κοινωνικά δίκτυα και Διαδίκτυο γενικότερα,γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.Άσχετα με το τι διαδίδουν κάποιοι,σας καλούμε να κάνετε το εξής...πείραμα:
Παρατηρείστε πόσα "περίεργα" προφίλ και ονόματα στο Ίντερνετ αγνώστων για εσάς "χρηστών",έχουν εμφανιστεί:Μάλιστα,καλύπτουν όλα τα...γούστα,από αναρχοαριστερές καταβολές (π.χ. Viva la revolucion!),μέχρι "εθνικιστικές" κορώνες (π.χ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ).

Αν θεωρείτε όλα τα παραπάνω τυχαία,ψάξτε να βρείτε πόσες ομάδες "αγανακτισμένων" υπάρχουν στο Facebook:Δεκάδες,καλύπτοντας πάλι όλους τους...χώρους!
Για να μη μιλήσουμε για τους "περίεργους" σχολιαστές που έφτιαξαν...ξαφνικά προφίλ για να σχολιάζουν στα blogs!

Αυτά είναι γεγονότα,αγαπητοί φίλοι και όχι συνωμοσιολογικά παραμύθια.Λάβετε επίσης υπόψη πως η "ελευθερία" που παρέχει οποιοδήποτε κοινωνικό μέσο δικτύωσης,είναι ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ.Κι αυτό διότι,μέσα από ομαδοποιήσεις και άλλα "γκρουπ",χάνεται η ατομική προσωπικότητα μέσα σε έναν άμορφο πολτό.
-Μην περιμένεις να πιστέψουμε πως πίσω από τις κινητοποιήσεις είναι οι Σιωνιστές,οι Νεοταξίτες και οι υπόλοιπες εμμονές σου.

Δεν χρειάζεται να πιστέψετε εμάς τους "περίεργους".Αρκεί να διαβάσετε τα λόγια του Στεφάν Εσέν,ιδεολογικού ηγέτη του "κινήματος των αγανακτισμένων":Εκείνος μιλάει για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,όχι εμείς.


-Και λοιπόν;Τι με νοιάζουν εμένα όλα αυτά;Εγώ πάω απλά για να φωνάξω και να βρίσω τους πολιτικάντηδες.


Δεν διαφωνούμε,ούτε σου καταλογίζουμε σκοτεινά κίνητρα.Θέλουμε όμως να μας απαντήσεις με ειλικρίνεια στις παρακάτω ερωτήσεις:

-Αν είχες να φας μέρες και σου πρόσφεραν χαλασμένο φαγητό με κίνδυνο της υγείας σου,θα το έτρωγες;

-Αν δίψαγες και σου πρόσφεραν μολυσμένο νερό,θα το έπινες;
-Τι βλακείες είναι αυτές που λες;Σε λίγο θα μας πεις ότι θα μας...σκοτώσουν κιόλας οι δήθεν παγκοσμιοποιητές που φαντασιώνεσαι.

Σε σκοτώνουν πνευματικά και ψυχικά,φίλε!Με τα πανηγυράκια τους,κάνουν τις τελικές πρόβες τους.Σε κάνουν να νομίζεις πως συμμετέχεις σε κάτι αυθόρμητο,πηγαίο και αγνό,ενώ ουσιαστικά εκείνοι χαμογελούν σατανικά παρακολουθώντας τη "διαμαρτυρία" σου από τα κανάλια τους.

-Ό,τι και να λες εσύ,εγώ θα πάω να φωνάξω.Πρέπει να φύγει ο Γιωργάκης και οι υπόλοιποι κλέφτες.


Το ζήτημα δεν είναι να φύγει ο Τζέφρυ,αλλά να τιμωρηθεί για όσα έκανε.Και ο αντικαταστάτης του,να μην είναι ένα ακόμα ανδρείκελο.

Μιλάω σε σένα,αγαπητέ Νεοδημοκράτη,που συμμετέχεις σε αυτές τις εκδηλώσεις πιστεύοντας πως οφελούν το κόμμα σου.Αλήθεια,σου πέρασε ποτέ από το μυαλό η ιδέα πως Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (και όχι η...ροζουλί),δεν θα έχει καμία σχέση με την κομματοκρατία που ζούμε σήμερρα;

-Να λοιπόν που συμφωνούμε σε κάτι.Κι εσύ μιλάς για κατάργηση κομμάτων και κάτι νέο!


Με τη διαφορά πως ξέρω καλά πώς πρέπει να είναι αυτό το νέο:

-Δεν θέλουμε κατάργηση των πολιτικών και της πολιτικής,αλλά την πλήρη κάθαρσή τους.

-Δεν θέλουμε την κατάργηση των Εθνικών Κυβερνήσεων για χάρη ενός "Παγκόσμιου Σωτήρα",αλλά την αναμόρφωση του σάπιου κοινοβουλευτισμού σε αγνή Δημοκρατία.

-Κι εμείς αυτό ζητάμε!


Σοβαρά;Λυπάμαι,αλλά δεν το άκουσα πουθενά.Πέρα από αοριστολογίες και ευχολόγια,καμία ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΛΥΣΗ δεν προτείνετε.


-Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε.Βλέποντας και κάνοντας.


Καμία Επανάσταση πραγματική δεν πέτυχε χωρίς αρχικούς στόχους,κίνητρα και ΜΕΤΑΕΠΑΝΑΣΤΙΚΕΣ λύσεις.Γιάυτό λοιπόν σε ρωτάω:Άντε και πετυχαίνει η "επανάσταση" που κάνετε,μετά τι θα γίνει;
-Θα αγωνιστούμε για παγκόσμια ειρήνη,νέο πολιτικό σύστημα,ευημερία κλπ.


Και ποιος θα τα κάνει όλα αυτά;Μήπως οι...αυτόκλητοι σωτήρες,που θα εμφανιστούν τότε ως από μηχανής Θεοί;

Βλέπεις λοιπόν,φίλε,πως έρχεσαι στα λόγια μου;Ακόμα κι αν εσύ απεχθάνεσαι την Παγκοσμιοποίηση,ακόμα κι αν κρατάς ελληνική σημαία και τραγουδάς τον Εθνικό Ύμνο,με αυτές τις κινητοποιήσεις αλείφεις βούτυρο στο ψωμί των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.


-Λέγε ό,τι θέλεις.Ώρα να κατέβω στο Σύνταγμα.

Καλά μυαλά κι εύχομαι κάποια στιγμή να σ'αφήσει ο εγωισμός σου να δεις τα πράγματα καθαρά και ξάστερα.

-Εσύ κάτσε να κάνεις αγώνα στο πληκτρολόγιο.

Είναι τουλάχιστον επιλογή μου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.