ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πειραιώς: Η Κάρτα του Πολίτη θα γίνει ο δυνάστης της ανθρώπινης προσωπικότητος ΠΗΓΗ:

           Στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα» μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιουσία της Εκκλησίας, στο έργο της Μητροπόλεως, στο ΔΝΤ και το μνημόνιο, καθώς και για τον Αρχιεπίσκοπο.
Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, αναφερόμενος στην εκκλησιαστική περιουσία τόνισε: «Το 96% της περιουσίας της Εκκλησίας είναι στο Κράτος, και μόνο το 3% είναι στην Εκκλησία το οποίο είναι με διαφόρους τρόπους δεσμευμένο. Μόνο το 1% υπάρχει αυτή την στιγμή στη χρήση της Εκκλησίας το οποίο δεν αποδίδει ότι φαντάζεται ο πολύς κόσμος».
«Ο πακτωλός της Εκκλησίας είναι ένας μύθος, αυτό που έχει ως πλούτο η Εκκλησία είναι ο πνευματικός της πλούτος, είναι το έργο της και η ζωή του Θεού η οποία μοιράζει αφειδώς σε κάθε άνθρωπο», πρόσθεσε ο κ. Σεραφείμ.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, σχολιάζοντας το θέμα της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη, ανέφερε ότι «πολλοί άνθρωποι αντιστρατεύονται στο νέο σχεδιασμό της νέας εποχής. Η Κάρτα του πολίτη δυστυχώς δεν είναι αυτό που προβάλλεται, ότι δηλαδή είναι ένα χρηστικό εργαλείο. Είναι ένα πολυσύνθετο εργαλείο της καταδολιεύσεως της ανθρώπινης ελευθερίας!»
Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: 
romfea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.