ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κατήγγειλαν το Ionion FM για διασπορά ψευδούς είδησης την... Πρωταπριλιά!


Κατήγγειλαν το Ionion FM για διασπορά ψευδούς είδησης την... Πρωταπριλιά!         Τη ροή προγραμμάτων του Ionion FM ζήτησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), μετά από επώνυμη καταγγελία ότι την 1η Απριλίου 2011 ο ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε ψευδή είδηση και...
... ότι ακολούθως προχώρησε σε ειρωνικούς και υβριστικούς (;) χαρακτηρισμούς για την αντίδραση της... κρατικής μηχανής!

Κάτοικος της Ζαχάρως κατήγγειλε πως οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Ionion FM (σ.σ. "Πρωινή Περίπολος" - Γιώτα Αργυροπούλου και Δημήτρης Κολόκας) προκάλεσαν αναστάτωση στους οδηγούς αλλά και στις αρχές, καθώς μετέδωσαν πως, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων στον σταθμό, εμφανίστηκαν ρωγμές στη νέα γέφυρα του Βαρθολομιού και πως η κίνηση διεξάγεται από την παλιά γέφυρα.

Εμείς πάντως να σημειώσουμε πως το ΕΣΡ θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με την καταγγελία αυτή, διότι δεν είναι δυνατόν να αναστατώνονται οι τοπικές αρχές Παρασκευιάτικα (λίγες ώρες πριν από ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο, έλεος) και να θίγεται ανεπανόρθωτα το κύρος της άρτια οργανωμένης και πανταχού παρούσας κρατικής μηχανής πρωταπριλιάτικα. Που βαδίζουμε, αίσχος και ντροπή στους συντελεστάς της εκπομπής του Ionion FM, να κρεμαστουν από δέντρο και να μαστιγωθούν για παραδειγματισμό θα ήταν η καλύτερη λύσις, κατά την ταπεινή μας πάντα γνώμη.

Στο σοβαρό μέρος της υπόθεσης τώρα, η άποψη μας είναι πως είτε διασκέδασε κάποιος με αυτή την πρωταπριλιάτικη φάρσα  -που ίσως είχε τις "αδυναμίες" της κι επιδέχεται καλοπροαίρετης κριτικής- είτε όχι, είναι προτιμότερο να λες ένα ψέμα μια φορά το χρόνο παρά δέκα κάθε μέρα...  Aυτή η καταγγελία, με τον τρόπο που διατυπώνεται (π.χ. καταγγέλεται "ειρωνία και ύβρις έναντι της αντίδρασης της κρατικής μηχανής"...) και στον φορέα στον οποίο απευθύνεται (ΕΣΡ), μοιάζει περισσότερο σαν τμήμα μιας προσπάθειας λογοκρισίας, παρά σαν κάτι άλλο...

Διαβάστε εδώ τι αναφέρει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" Μάκης Νοδάρος που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας.




πηγη: http://iliatora.gr/news_details.php?id=6094


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.