ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

1578185                   Εντυπωσιακό είναι το δημοσίευμα της διαδικτυακής ισραηλινής εφημερίδας« Haaretz», η οποία δημοσιεύει δήλωση Ισραηλινού ανώτατου αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, που υποστήριξε ότι:
«Εργάστηκα για μήνες στην Ελλάδα για να μην γίνει η αποστολή των πλοίων στην Γάζα» και ότι «Οι οργανωτές που επέμεναν στην αποστολή δεν είχαν καταλάβει πως η Ελλάδα του Ιουλίου του 2011 δεν είναι ίδια με την Ελλάδα του Μαΐου του 2010».
Από ελληνικής πλευράς δεν έμεινε κρυφό ότι είχε δοθεί ελευθερία κινήσεων σε εκπροσώπους των ισραηλινών υπηρεσιών αλλά και ότι εργάστηκαν από κοινού «για να προληφθεί μια άσκοπη αιματοχυσία».
Οι σχέσεις ελληνικών και ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών ήταν καλές τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν γίνει «εξαιρετικές» σήμερα με συχνή ανταλλαγή αξιωματούχων των δύο πλευρών.
Όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν την έκταση της ελληνοϊσραηλινής πολιτικής και στρατηγικής συνεργασίας, «θα δούμε πολλά ακόμα». Οι Ισραηλινοί θα είναι παρόντες και σε όλες τις αποκρατικοποιήσεις ελληνικών αμυντικών επιχειρήσεων

πηγη: www/liako.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.