ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ


pc230101    Μια πολύ "προχωρημένη" και βλάσφημη αφίσα, που εμφανίζει την Παναγία να κρατάει στο χέρι της ένα τεστ εγκυμοσύνης, έχει προκαλέσει σάλο στη Νέα Ζηλανδία. Η κατάπτυστη αφίσα αναρτήθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στο Όκλαντ, ενώ οι δημιουργοί της έχουν αποτυπώσει στο πρόσωπό της Μεγαλόχαρης τον τρόμο, τη στιγμή που διαπιστώνει ότι είναι έγκυος στον Ιησού.
Πάντως η εκκλησία του Αγίου Ματθαίου φαίνεται να το έχει σύστημα να προκαλεί, καθώς πριν από δύο χρόνια κοντά στα Χριστούγεννα είχε αναρτηθεί άλλη μια αφίσα που έδειχνε την Παναγία και τον Ιωσήφ γυμνούς στο κρεβάτι ...
Όπως ήταν φυσικό η βλάσφημη εικόνα ξεσήκωσε τους χριστιανούς της Ζηλανδίας και έτσι η αφίσα κατέβηκε άρον άρον μέσα σε λίγες ώρες.

Από την πλευρά του ο εφημέριος της εκκλησίας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την κίνηση αυτή υποστήριξε: «Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ο Άγιος Βασίλης και τα κάλαντα αλλά και όσα συμβαίνουν γύρω μας. Η αφίσα με την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης είναι κάτι βγαλμένο μέσα από την ζωή. Αφορά μια αληθινή εγκυμοσύνη, μια αληθινή μητέρα και ένα αληθινό παιδί. Αφορά τα άγχη, το κουράγιο που πρέπει να δείχνουμε και την ελπίδα που πρέπει να έχουμε. Η Παναγία ήταν ανύπαντρη, νέα και φτωχή. Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα σε αυτή την κατάσταση».
Εκείνο βέβαια που δεν μας είπε ο "εφημέριος", είναι αν οι δημιουργοί της αφίσας, είναι από εκείνους που το "κανελώνουν το μελομακάρονο" χριστουγεννιάτικα, καθώς ο κόσμος γέμισε από "χριστιανούς" που είναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα και από "φιλανθρώπους" και "ακτιβιστές" που έχουν σαν σκοπό να φέρουν και μάλιστα γρήγορα, την παγκόσμια άθεη χούντα του αντιχρίστου.
panagia_test-1-nai
Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση πάντως , παρά το διαφορετικό δόγμα των "καλλιτεχνών", που θα έχει  ο "Οικουμενικός Πατριάρχης" και ο "Πάπας", που σε θέματα οικολογίας, έχουν πολύ γρήγορα αντανακλαστικά.
Αλλάξαμε τις εικόνες μετά από λαϊκή απαίτηση, αλλά και επειδή ούτε εμείς μπορούσαμε να τις βλέπουμε, αλλά, επιμένουμε να θέλουμε να δει ο κάθε πιστός, τα τερτίπια της επερχόμενης πανθρησκείας.

πηγη: liako.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.