ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ Η ΡΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

topol     Μετά τις φαιδρές αντιδράσεις των έμμισθων διαδηλωτών των Αμερικάνων, για δήθεν νοθεία στις εκλογές της Ρωσίας, ο Πούτιν, σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr, δέχθηκε τις "φιλικές συμβουλές" συμβούλων της Χίλλαρυ να αφήσει την εξουσία, να μην συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές και να δεχθεί μία αδρά καλοπληρωμένη θέση στο παγκόσμιο συμβούλιο κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μαζί με τον Γκορμπατσώφ, αντί να κινδυνεύσει να λυντζαριστεί από το πλήθος των κομμουνιστών, όπως ο Γκαντάφι.
Η αντίδραση του Πούτιν ήταν άμεση και αφού τους σικτίρισε με τον δικό του τρόπο, λέγοντας ότι ο Μακέϊν, που μίλησε για νοθεία στις ρωσικές εκλογές, έμεινε για πολύ καιρό μέσα σε κλουβί των Βιετκόγκ στο Βιετνάμ και έχει χάσει τα λογικά του, έβαλε τον στρατηγό του, τον Sergey Karakaev διοικητή των πυραυλικών δυνάμεων της Ρωσίας να δηλώσει  πως οι πύραυλοι οι οποίοι βρίσκονται σε υπηρεσία έχουν προς το παρών κενό πρόγραμμα στόχευσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να στοχεύσουν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένης και της αμφιλεγόμενης αντι-πυραυλικής ασπίδας, ή άλλων επιθυμητών στόχων.
«Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί στη χρήση των στρατηγικών πυραύλων. Χρειάζεται πολύς λίγος χρόνος για να επιλεγεί κάποιος στόχος και να φορτωθεί ένα νέο πρόγραμμα πτήσης», δήλωσε ο Ρώσος στρατηγός των πυραυλικών δυνάμεων.
Ο ίδιος ο Πούτιν, που ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια του δήλωσε:
«Κάποιοι θέλουν να μετακινήσουν τη Ρωσία στο περιθώριο των εξελίξεων, ώστε να μην παρεμβαίνει στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Ακόμη όμως φοβούνται τις πυρηνικές μας δυνατότητες και για αυτό ακριβώς το λόγο τους εκνευρίζουμε. Η Ρωσία έχει πολύ πλούτο και πολλά όπλα, για να τον υπερασπίσει».
Όπως είναι λογικό, ούτε η Ρωσία , ούτε κανένα άλλο κράτος μπορεί να πολεμήσει εναντίον όλου του πλανήτη με συμβατικά όπλα. Σε περίπτωση που ο Πούτιν πιεστεί πέρα από κάποιο όριο, θα βρέχει φωτιά και πυράύλους σε όλο το ΝΑΤΟ.



πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.