ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Οι Χρυσαυγίτες κατέθεσαν καταστατικό για νέο κόμμα


xa3


Η δήλωση, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών στο οποίο κοινοποιήθηκε, υπογράφεται από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Γιαννόγκωνα.
Η νομιμότητα της ίδρυσης του νέου κόμματος, αλλά και του καταστατικού του θα κριθούν από το καθ΄ ύλιν αρμόδιο Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Το περασμένο Σάββατο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στην πλατεία Ρηγίλλης της Αθήνας, είχε προαναγγείλει την ίδρυση του νέου κόμματος. Όπως είχε πει ο κ. Κασιδιάρης, η Εθνική Αυγή ιδρύθηκε για το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αφήσει σαφείς αιχμές κατά πάντων αναφορικά με τις συλλήψεις και προφυλακίσεις στελεχών, βουλευτών, αλλά και του αρχηγού του κόμματος τονίζοντας ότι το νέο κόμμα θα απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν είναι υπόδικοι ενώ είχε προσθέσει ότι «οι πατριώτες θα έχουν τι να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές σε περίπτωση που προχωρήσουν στο πραξικόπημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, καθώς Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνική Αυγή». 

πηγη: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.