ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ: ΤΟ DNA ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ





« Σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό Public Library of Science ( PLoS ) , οι ερευνητές τονίζουν ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ότι τα θραύσματα DNA φέρουν πλήρη γονίδια που μπορούν να εισέλθουν στο ανθρώπινο σύστημα κυκλοφορίας μέσω ενός άγνωστου μηχανισμού.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Φεβρουαρίου 2014


Είναι ενδιαφέρον να συλλογιστούμε , αν οι επιστήμονες σε αυτές τις εταιρείες βιοτεχνολογίας έχουν ήδη εντοπίσει αυτή τη μέθοδο; 

Σε ένα από τα δείγματα αίματος η σχετική συγκέντρωση του φυτικού DNA είναι υψηλότερη από το ανθρώπινο DNA .

Η μελέτη βασίστηκε στην ανάλυση πάνω από 1000 ανθρώπινων δειγμάτων από τέσσερις ανεξάρτητες μελέτες . Η PLoS έχει ανοιχτή πρόσβαση , και είναι ενα σεβαστό επιστημονικό περιοδικό που καλύπτει την πρωτογενή έρευνα από κλάδους μέσα στην επιστήμη και την ιατρική . Είναι υπέροχο να βλέπουμε την εν λόγω μελέτη να δημοσιεύεται σε αυτό , επιβεβαιώνοντας αυτό που πολλοί είχαν σε υποψία για χρόνια » .

Όταν πρόκειται για τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες και τα τρόφιμα , δεν έχουμε πραγματικά καμία ιδέα για το ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για το κοινό . Η πρώτη εμπορική πώληση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων ήταν μόνο είκοσι χρόνια πριν , το έτος 1994 .

Δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος που οι αρμόδιες αρχές για την υγεία μας να μπορέσουν να δοκιμάσουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό , σε ενα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να είναι σε θέση να πούν με βεβαιότητα ότι είναι αβλαβή .

Ο Γενετιστής David Suzuki εξέφρασε πρόσφατα την ανησυχία του , λέγοντας ότι τα ανθρώπινα όντα είναι μέρος ενός « μαζικού γενετικού πειράματος " για πολλά χρόνια , καθώς χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να καταναλώνουν ΓΤΟ , και είναι λογικό .

Οι πρόοδοι στην επιστήμη του γονιδιώματος κατά τα τελευταία χρόνια έχουν αποκαλύψει ότι οι οργανισμοί μπορούν να μοιραστούν τα γονίδιά τους . Πριν από αυτό , είχε θεωρηθεί ότι τα γονίδια μοιράζονται μόνο μεταξύ μεμονωμένων μελών ενός είδους μέσω της αναπαραγωγής.

πηγη: atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.