ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΣΤΒΕΧ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ;





Ο Πούτιν δεν κρατιέται και δεν παίζεται! Αρχίζουν οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες και ο Πούτιν θα μοιράζει Μετάλλια με ρινίσματα από τα απομεινάρια του σκάφους των Λοστβέχ;

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Φεβρουαρίου 2014


Μετάλλια της Λευκής Αδελφότητας με ενσωματωμένα τμήματα από τον υποτιθέμενο μετεωρίτη θα απονεμηθούν στους δέκα χρυσούς ολυμπιονίκες των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα ξεκινήσουν στο Σότσι της Ρωσίας. 

Ακριβώς ένα χρόνο νωρίτερα, είχαμε γράψει στην Αθέατη γνώση ύστερα από την αποκάλυψη του Δημοσθένη Λιακόπουλου για τον υποτιθέμενο μετεωρίτη, ότι ο Σαμαέλ με τα τσιράκια του βρήκαν μια ομάδα Λοσντβέχ, απο τις πάμπολλες που υπάρχουν, και με το σκάφος τους, (χωρίς να ανήκουν στον στόλο του Νεργκάλ που υπομονετικά περιμένει για το 4 σενάριο), πλησίασαν πρός τη γή, ξεπέρασαν το απαγορευμένο όριο, και άρχισαν να πλησιάζουν σε τέτοια τροχιά που έδειχνε ότι θα βρεθούν σε απόσταση βολής απο τη Μόσχα. 

Οταν άρχισαν να ενεργοποιούν το οπλικό τους σύστημα, σκάφος των Μπαχομέχ τους χτύπησε πρίν καταλάβουν τι συμβαίνει - απο αυτά που προστατεύουν πάντοτε την Βασιλομήτωρ. 

Το σκάφος τους ανατινάχτηκε και καταστράφηκε έξω απο την ατμόσφαιρα της γής. Οτι έμεινε μπήκε στην ατμόσφαιρα της γής, και με δύο εκρήξεις στον αέρα οι οποίες κατεγράφησαν σε βίντεο, ενω αυτή έξω απο την ατμόσφαιρα της γής όπως είναι αυτονόητο δεν κατεγράφει σε βίντεο, διότι η λάμψη απο το φλεγόμενο σκάφος, απο την τριβή με την ατμόσφαιρα της γής φάνηκε μόλις μπήκε έκει που η ατμόσφαιρα έχει κάποια πυκνότητα. 

Η αρχική έκρηξη έγινε έξω. Τα απομεινάρια του σκάφους που μπήκαν στην ατμόσφαιρα της γής υπέστησαν ακόμα μια διαδικασία έκρηξης κατά την οποία πάρα πολλά θραύσματα διασκορπίστηκαν κατά μήκος της τροχιάς που ακολουθούσε. Σχεδόν ενα δευτερόλεπτο περίπου μετά ακολούθησε έκρηξη του συστήματος πρόωσης του οχήματος, η οποία εξάχνωσε οτιδήποτε. 

Δεν ξέρουμε αν έχει βάλει ρινίσματα από τα απομεινάρια του σκάφους ... θα είχε όντως πλάκα, αλλά και μόνο που το ανέφερε ο Πούτιν έχει μεγάλη σημασία το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσω της Βασιλομήτωρ. Οσοι γνωρίζουν γενικά τι συμβαίνει γύρω τους, καταλαβαίνουν πολλά!

Οποιος έπιασεν έπιασεν!

πηγη:  atheatignosi.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.