ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


liakopoulos

Αυτοί που έχουν εύκολα τα λόγια μέσα από τα γραφεία τους και σε περίπτωση πολέμου έχουν έτοιμο το εισητήριο για το εξωτερικό, θα πρέπει να σιωπούν και να μην ξανατολμήσουν να πάρουν στο στόμα τους τα παιδιά των ειδικών δυνάμεων.
Οι ικανότητες και η ψυχική δύναμη για την αντιμετώπιση των εχθρών, που δεν είναι φανταστικοί αλλά υπαρκτοί, δεν είναι έμφυτες, αλλά αποκτώνται με υπομονή και πείσμα τόσο από τους εκπαιδευόμενους όσο και από τους εκπαιδευτές και όποιος πολιτικός δεν το βλέπει, πρέπει να παραδώσει το αξίωμά του και τον παχυλό μισθό που του δίνει ο ελληνικός λαός.
Δείτε τα βίντεο που αποτελούν μερικά μόνο λεπτά από την κοπιώδη και γεμάτη αγωνία εκπαίδευση των παιδιών μας και πείτε μου μετά τη γνώμη σας.
Για το λόγο αυτό, καλά θα κάνουν οι άσχετοι σε σχέση με αυτό που λέγεται στρατός να σιωπούν, γιατί στο κάτω κάτω υπάλληλοί μας είναι και το μισθό τους εμείς οι πολίτες τον πληρώνουμε.
Η ύπαρξη αυτών των παιδιών είναι ο μόνος λόγος που δεν μας επιτίθενται οι γείτονες και φίλοι λαοί.
Στον πόλεμο δεν κάνεις EUROGROUP και αν δεν πάει καλά κάνεις ακόμη ένα. Στον πόλεμο ζεις ή πεθαίνεις και αν χάσεις σε τρώνε τα σκυλιά και ο εχθρός βιάζει τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου και τη μάνα σου και βάζει το λαό σου να ψοφήσει στην πείνα και δεν του κάνει απλά μείωση μισθού.
Για το λόγο αυτό
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ





πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.