ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ


tsip3

Εκτός από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που προωθείται με εντατικούς ρυθμούς από τα ΜΜΕ ως λύση στην ταλαιπωρία μας από την γραφειοκρατία, προωθείται ταυτόχρονα και η αποδοχή εμφυτευμάτων σε μορφή τσιπ πάνω στο σώμα μας ως μέσο άνεσης και ταχύτητας στις ηλεκτρονικές μας συναλλαγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet, άνθρωποι που πειραματίζονται κατασκευάζοντας και εμφυτεύοντας έπειτα τσιπ στο σώμα τους λένε πως το τσιπάρισμα δεν είναι κάτι διαφορετικό από το να φοράς σκουλαρίκι ή να έχεις τατουάζ!
Μάλιστα το συγκρίνουν με τη γενετική μηχανική λέγοντας πως είναι το ίδιο με το να αλλάζεις τη μοριακή δομή τροφίμων ή φυτών.
Προς χάριν λοιπόν της περιέργειας και του πειραματισμού μπορεί ο καθένας να αλλάζει τη φύση κατά πως θέλει αυτός αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών του.
Κρύβουν όμως από τις δηλώσεις τους όλοι αυτοί οι επίδοξοι πειραματιστές πως στο τέλος με αυτές τις επινοήσεις τους θα φέρουν την παγκόσμια υποδούλωση των λαών σε ένα παγκόσμιο σύστημα ελέγχου από όπου κανείς δεν θα μπορεί να ξεφύγει, ούτε να κρατήσει την ιδιωτικότητά του και σίγουρα έχουν άγνοια της γραφής που λέει :
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφ.13
«16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.»
Ο κόσμος μέσα στην άγνοια επικροτεί όλες αυτές τις δήθεν καινοτόμες ευκολίες και αγνοεί ότι η ώρα που θα πληρώσει ακριβά το τίμημα της άνεσης με την στέρηση της ελευθερίας του είναι πολύ κοντά.

πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.