ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Δεν έχουμε ιδέα τι ήταν ο μυστηριώδης "πύραυλος"


 
Εξακολουθεί να προβληματίζει τα αμερικανικά ΜΜΕ μια ημέρα μετά από την καταγραφή σε βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό KCBS τι ακριβώς ήταν αυτό που κατά τα φαινόμενα καταγράφηκε ως η εκτόξευση ενός πυραύλου καθώς το αμερικανικό Πεντάγωνο επιμένει αφενός πως δεν επρόκειτο για δική του δοκιμή και αφετέρου πως αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες δεν ήταν πύραυλος.


Το ίδιο ισχυρίζεται και η διοίκηση αεράμυνας βόρειας Αμερικής NORAD (North American Air Defense Command) αλλά κανείς από τους επίσημους φορείς της χώρας δεν λεει το τι ακριβώς ήταν. Εκπρόσωπος της NORAD είπε πως αυτό που φαίνεται στο βίντεο δεν μπορεί να είναι πύραυλος γατί η ταχύτητά του είναι μικρή αλλά και γιατί τα καυσαέρια του δεν ταιριάζουν στο προφίλ εκτόξευσης ενός βαλλιστικού βλήματος. Η αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) ανακοίνωσε πως κανείς από τους πιλότους που βρίσκονταν στην περιοχή δεν ειδοποίησε για την εκτόξευση κάποιου βλήματος, ενώ από επαναλήψεις των δεδομένων των ραντάρ ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας την ημέρα της εμφάνισης του αντικειμένου δεν στάθηκε δυνατό να αναγνωρισθεί κάποιος πύραυλος. Από την άλλη ο γνωστός αμυντικός αναλυτής Doug Richardson δήλωσε:

«Ήταν σίγουρα ένα βλήμα στερεών καυσίμων. Μπορείς να το πεις αυτό από τη μορφή των καυσαερίων. Πρόκειται είτε για βλήμα που εκτοξεύτηκε από κάποιο υποβρύχιο είτε για αντι-πυραυλικό βλήμα που εκτοξεύτηκε από κάποιο αεροσκάφος». Παρόλα αυτά το αμερικανικό Πεντάγωνο δηλώνει πλήρη άγνοια για τη φύση ή τον υπεύθυνο για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.