ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση του Θέμου Αναστασιάδη κατά των "διαπλεκομένων με αλλότρια συμφέροντα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ"


Σημαντικές αναταράξεις καταγράφονται με αφορμή την απόφαση της Βουλής - βασικά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος - να μην παραπέμψουν τους Γ.Βουλγαράκη και Θ.Ρουσσόπουλο σε δίκη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.



Σε άρθρο του πριν λίγο στην ηλεκτρονική έκδοση του "Πρώτου Θέματος" ο Θέμος Αναστασιάδης εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά των "διαπλεκομένων με αλλότρια συμφέροντα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ" που "εξευτέλισαν το Κοινοβούλιο" και "Εξέθεσαν το ΠΑΣΟΚ". Ιδού ολόκληρο το σημείωμα του δημοσιογράφου που έδωσε σκληρό αγώνα για την αποκάλυψη του σκανδάλου:
"Οι διαπλεκόμενοι με αλλότρια συμφέροντα βουλευτές του Πασόκ που παρέπεμψαν για το Βατοπέδι μόνο τους Δούκα, Κοντό και Μπασιάκο αφήνοντας απ' έξω - όπως είχε προαναγγελθεί δια μερίδος των ΜΜΕ - Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη, πέτυχαν μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια:

- Εξευτέλισαν προκαταβολικά ότι σοβαρότητα και νόημα ύπαρξης υπήρχε για τις εξεταστικές επιτροπές για πολύ σημαντικότερα θέματα, όπως η χρεοκοπία της οικονομίας.


-Εξέθεσαν άνευ λόγου και αιτίας το ΠΑΣΟΚ μια που έδειξαν να υπάρχει σοβαρή διαφωνία μεσ' το κυβερνών κόμμα για ένα μείζον ζήτημα.


Αφήνουμε στην άκρη την άλλη... λεπτομέρεια που προφανώς δεν τους ενδιαφέρει: Οτι έκαναν να νοιώθουν φοβερά προδομένοι όσοι αγωνίστηκαν για την αποκάλυψη του σκανδάλου Βατοπεδίου που έφερε το Πασόκ μια ώρα νωρίτερα στην εξουσία.


Εκτός κι αν... γι' αυτό, (με τόσα βάσανα που περνούν με ΔΝΤ, κλπ,) γι' αυτό ακριβώς τους "τιμωρούν"! Επειδή δεν άφησαν Καραμανλή και Ρουσόπουλο να μας κυβερνούν ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.