ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ:"ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΜΙΝΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ...ΕΠΩΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ"!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ" ΣΑΣ,ΞΕΦΤΙΛΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Δημοκρατική Αριστερά, Γρηγόρης Ψαριανός, υποστήριξε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης μέσα σε τέσσερα χρόνια κατέστρεψε την Αθήνα. Είπε ακόμη ότι «οι κακές θητείες του Αβραμόπουλου και της Μπακογιάννη φαντάζουν ως παράδεισος μπροστά στη θητεία Κακλαμάνη».
Κατηγόρησε τον απερχόμενο δήμαρχο ότι ενεργεί κατόπιν συγκεκριμένου σχεδίου για να καταστρέψει την πόλη και ότι «αφήνει να επωάζεται το αβγό του φιδιού».


Ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική κατά της ηγεσίας του ΚΚΕ και μέρος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «είναι καταστροφική η προπαγάνδα υπέρ της αποχής» και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή «φανατικά υπέρ Καμίνη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΟΠΩΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ,ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΚΛΠ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ!!!
ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ:ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ" ΤΟΥ Λαος!
ΟΛΗ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ,ΝΑ'ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!



ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΠΗΓΗ : http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.