ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η εκδίκηση του Καντάφι για τον θάνατο του γιού και των εγγονών του

   

- Φλέγεται η πρεσβεία της Ιταλίας
- Στόχος επίθεσης και το σπίτι του Βρετανού πρέσβη
- Δείτε φωτο του νεκρού γιου του Καντάφι και βίντεο από το σπίτι που έπληξαν 3 πύραυλοι
- Η Αγγλία δεν επιβεβαιώνει τους θανάτους


Πυκνός καπνός υψώνεται από την πρεσβεία της Ιταλίας στην πρωτεύουσα της Λιβύης, όπως ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας από την Τρίπολη. "Βρίσκομαι στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Βλέπω τον καπνό να βγαίνει από την πρεσβεία. Το κτίριο καιγόταν. Δεν υπάρχει κανείς εκεί, παρά μόνο ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας για να σταματήσει όσους έρχονται", είπε ο μάρτυρας μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Την ίδια ώρα η βρετανική κυβέρνηση ερευνά πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένα κτίριο της διπλωματικής αποστολής της στην Τρίπολη υπέστη ζημιές αφού δέχτηκε επίθεση από ένα πλήθος ανθρώπων. "Έχουμε λάβει πληροφορίες που αναφέρουν ότι η κατοικία του πρέσβη στην Τρίπολη καταστράφηκε και επί του παρόντος ερευνούμε την υπόθεση. Πιστεύουμε ότι και άλλες πρεσβευτικές κατοικίες έχουν δεχτεί επίθεση", είπε ο εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις.

Σκοτώθηκε ο μικρός γιος και τα τρία ανήλικα εγγόνια του Καντάφι


Πρωτοφανής τραγωδία χτύπησε τον ηγέτη της Λιβύης ενώ οι αντικαθεστωτικοί παρά τη βοήθεια του ΝΑΤΟ δεν επικρατούν.

Όπως εγινε γνωστό κατά την επιδρομή του ΝΑΤΟ το Σάββατο στην Τρίπολη, σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι του ο 29χρονος γιος του Σαιφ Αλ Αράμπ και τα τρία εγγόνια του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μαζί του. Ο Σαίφ Αλ Αράμπ ήταν ο μικρότερος γιος του Καντάφι ενώ τα παιδιά είχαν ηλικία κάτω από 12 χρόνων. Ο 29χρονος δεν είχε κάποιο κομβικό ρόλο στην κρατική εξουσία της Λιβύης και σπούδαζε στη Γερμανία.

Το ΝΑΤΟ αρνήθηκε ότι η αεροπορική επιδρομή στο κέντρο της Τρίπολης, αργά το βράδυ του Σαββάτου, είχε ως στόχο μέλη της οικογένειας του Μουαμάρ Καντάφι, η τον ίδιο. Ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων της Συμμαχίας στη Λιβύη, Καναδός υποστράτηγος Τσαρλς Μπουσάρντ, επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, ότι ένας από τους στόχους της πυραυλικής επιδρομής των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ το βράδυ του Σαββάτου, ήταν ένα στρατηγείο των δυνάμεων του καθεστώτος στο κέντρο της Τρίπολης, αλλά διέψευσε ότι στοχοποιήθηκαν μέλη της οικογενείας του Λίβυου ηγέτη.

Η Βρετανία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που φέρουν να έχει σκοτωθεί σε αεροπορικό βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ ένας από τους γιους του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Άλιστερ Μπερτ.

πηγη: newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.