ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ

1378774      Για να θεωρηθεί αναγκαία η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, χρησιμοποιήθηκαν οι λεγόμενες αγορές, δηλαδή οι οργανισμοί που δανείζουν αέρα χρήμα στα κράτη, ώστε τα κράτη να πληρώνουν τους τόκους, (αφού το κεφάλαιο αποπληρώνεται αμέσως), των δανείων που πήραν οι πολιτκοί για να διορίζουν την κομματική τους πελατεία.
Αυτές λοιπόν οι αγορές, άρχισαν να κάνουν αυθαιρεσίες και υπερβολές στις αυξήσεις των επιτοκίων και έτσι για να μπει τάξη, θα πρέπει να υπάρξει μία παγκόσμια, υπέρτατη οικονομική αρχή που θα κάνει κουμάντο ακόμη και στις λεγόμενες αγορές.
Οι αυθαιρεσίες των αγορών άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα, στη λύση του προβλήματος του κράτους που χρησιμοποιήθηκε σαν λαγός για την δημιουργία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Το κράτος αυτό είναι η Ελλάς.
Είπαν δηλαδή οι ισχυροί της Ευρώπης, ότι θα δανείσουν στην Ελλάδα χρήματα, μόνο με 3,5%, επειδή οι αγορές δεν δανείζουν με κάτω από 6,5% αφού η Ελλάδα ξαφνικά θεωρήθηκε αναξιόπιστη, ενώ ήταν αξιόπιστη πριν από 2 χρόνια.
΄Τα χρήματα που οι Ευρωπαίοι θα δάνειζαν στην Ελλάδα με 3,5% θα τα έπαιρναν οι ίδιοι από τις αγορές με 2,5% και θα τους έμενε και κάτι.
Τώρα λοιπόν οι αγορές λένε στους ισχυρούς της Ερώπης, ότι θα τους δανείζουν (για παράδειγμα) όχι με 2,5% αλλά με 4%.
Πώς λοιπόν θα μας δίνουν εμάς με 3,5% αφού θα τα παίρνουν με 4%;
Άρα πάπαλα η λεγόμενη σωτηρία, όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και των άλλων χωρών πυο θα σωζότανε στην Ευρώπη.
Επειδή λοιπόν πάμε για στημένη οικονομική κόλαση, θα βγουν και θα πουν, τέλος η ασυδωσία, πάμε για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο.
Απλά μαθηματικά.
Τώρα μάλιστα και με την ελευθερία στη χρήση ουσιών στο κράτος λαγό, η μαστούρα θα πάει σύννεφο και όλοι ευτυχισμένοι θα απολαύσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Εμπρός λοιπόν όλοι, αγανακτισμένοι μεν, αλλά με το χαμόγελο της μαστούρας στα χείλη, να αντισταθούμε στην παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ε ρε κόσμε, μετά μου λένε μερικοί, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Για να πάρει κάποιος την κατάσταση στα χέρια του, πρέπει να εντοπίσει ποιός έχει την κατάσταση στα χέρια του σήμερα και να πάει να του την πάρει.
Η Τάκλα Μακάν μάγκες πέφτει μακρυά.

Μετά τιμής και ελπίδος Χριστού,
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: www.liako.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.