ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ: "ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ"!

O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος σε ομιλία του στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα εφημερίδων σχετικά με τη δημιουργία στη Μελίτη Φλώρινας, Ραδιοφωνικού Σταθμού Σκοπιανής Προπαγάνδας, όπως εξήγγειλε ο Πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι έχουν πάρει και την άδεια των ελληνικών αρχών!

O Μητροπολίτης Άνθιμος τόνισε πως εάν το επιτρέψουν οι αρμόδιοι Υπουργοί και Περιφερειάρχες, τότε "εγώ με τη νεολαία και με όσους θέλετε - θα το πω όπως το αισθάνομαι - δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αν πουν "ναι" και το κάνουν, τουλάχιστον 40-50 πούλμαν πρέπει να φτάσουμε εκεί μαζί με τους εκεί αδελφούς της Φλώρινας και της Μελίτης και να τα κάνουμε γυαλιά-καρφιά! Αλλιώς δε γίνεται" Θεσσαλονίκη 14-08-2011 - (βίντεο από NOIAZOMAI):





 

1 σχόλιο:

  1. Οι Σκοπιανοί στήνουν ανδριάντες του Μ. Αλεξάνδρου, και εμείς στήνουμε εκκλησιές και μοναστήρια ώστε να συνεχίσουν τον μεσαιωνικό τους σκοταδισμό, θέλουν σώνει και καλά να τρώμε κουτόχορτο, να μηδενίσουμε την λογική μας, και να αποδεχθούμε τα θρησκευτικά τους παραμύθια. Βλέπετε το φως του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού πολύ τους ενοχλεί.
    Είμαι Έλλην και όχι Ρωμιός και λυπάμαι για την κατάντια των ρωμιών, που αντί να εορτάζουν τις εξέχοντες προσωπικότητες του Ελληνικού πολιτισμού, που τόσα προσέφεραν στον παγκόσμιο πολιτισμό, εορτάζουν τους κοκορόμυαλους αγίους του χριστιανισμού, που δεν προσέφεραν τίποτα στον παγκόσμιο πολιτισμό, απεναντίας μας φόρτωσαν 1000 χρόνια σκοταδιστικού μεσαίωνα, επιβεβαιώνοντας το πώς άγονται και φέρονται από τους Βυζαντινολάτρες τα μπέέέ που αν πέσει το πρώτο στο γκρεμό ακολουθούν και τα υπόλοιπα σαν στραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.