ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΦΑΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ": ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ!


       Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.

Το απίστευτο αυτό μέτρο δεν είναι δυνατό να εξηγηθεί με την κοινή λογική, ακόμη και την πλέον ακραία, αφού οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους!!!

Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις ομηρείας από ενόπλους, έναν από τον οποίο είχαν σκοτώσει στην Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να σώσουν τους επιβάτες του λεωφορείου που είχε καταλάβει οπλισμένος με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.
ΠΗΓΗ.

Εμπρός, βάλτε και τα άρματα μάχης όχι για να κάνουν παρέλαση (αυτή άλλωστε...κοστίζει!), αλλά για να προστατέψουν τους "δημοκρατικούς ηγέτες"!

Παραμονεύουν οι ακροαριστεροί και οι...ναζί, όπως είπε και ο πανικόβλητος Καρατζαφέρης!

Πραγματικά, νομίζουν ότι έτσι θα τρομοκρατήσουν τον λαό;

Ίσα - ίσα, με τέτοια καραγκιοζιλίκια τόσο περισότερο πεισμώνουν τον κόσμο που θα δώσει δυναμικό πάρόν την Κυριακή στο Σύνταγμα!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, μια παρατήρηση προς τα προδοτόσκυλα που κατηγορούν όσους διαμαρτύρονται πως "βεβηλώνουν τις παρελάσεις και δεν τιμούν τους ήρωες":

Αν οι ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για να ξεπουλάτε σήμερα τη χώρα ακόμα και σε Τούρκους, ξαναζούσαν έστω για λίγα λεπτά σήμερα, ΘΑ ΣΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΟ...ΓΟΝΑΤΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ακόμα κι αν χρησιμοποιούσατε εναντίον τους ελεύθερους σκοπευτές...!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.