ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΡΟΖΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΝ ΡΟΖΑ…



Δείτε το παρακάτω βίντεο από το YouTube. Η γνωστή αγωνίστρια των λαϊκών Αγώνων και των λαϊκών Κατακτήσεων κλπ κλπ κυρία Λιάνα Κανέλλη σε διαφήμιση των… Λαχανικών Φρόζα. 






Δεν είναι λίγο να πηδά κανείς από τον χώρο του Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης στον χώρο του Καρλ Μαρξ ,της Ρόζας Λούξεμπουργκ και του Βλαδίμηρου Ίλιτς Λένιν . Θέλει …υπερπροσπάθεια.
 Καμία δουλειά δεν  είναι ντροπή …Αλλά το δούλεμα είναι η μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτίλα. Εκεί που είχαμε συνηθίσει την γνωστή αγωνίστρια των λαϊκών Αγώνων να ξεφωνίζει τις κακές επιχειρήσεις και τους κακούς επιχειρηματίες που ρουφούν το αίμα των εργαζομένων κλπ κλπ  ,έρχεται ένα βιντεάκι από το παρελθόν να μας …βάλει γυαλιά … Και ίσως και μυαλά.
Ώστε και η κυρά-Κανέλλη στο παιχνίδι του  «καπιταλιστικού μηχανισμού »  των διαφημίσεων , όπως επαναλαμβάνουν τόσο η ίδια όσο και οι συναγωνιστές της στο …τιμημένο ΚΚΕ…; ; ; Δεν θα μας πείραζε αυτή η πλευρά του παρελθόντος της ,αν δεν είχαν μονίμως το κουσούρι εκεί στο  ΚΚΕ να θυμίζουν στους άλλους το παρελθόν τους ,ξεχνώντας την δική τους …καμπούρα. Αυτήν ίσως  δεν μπορούν να την  δουν , διότι …αγωνίζονται για τον Λαό και δεν έχουν τον χρόνο να το κάνουν…
Έλα όμως που τώρα μας έρχεται στο μυαλό η μανία των εν Ελλάδι Κομμουνιστών να αποδοκιμάζουν την Κίνηση των Ελλήνων Αγροτών να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να μην προσφέρουν τον Ιδρώτα τους στους πάσης φύσεως μεγαλέμπορους –εκμεταλλευτές (που –τι σύμπτωση- συνήθως είναι και χρηματοδότες Κομμάτων, με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως ) .
 Αχ, τι συνειρμούς μας γεννά αυτό το διαφημιστικό βιντεάκι … «Ου δύναται τις δυσί κυρίοις δουλεύειν » ,δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να υπηρετεί δύο αφέντες ,και τον  Κύριο (δηλαδή τον Λαό ,στην περίπτωση μας) και τον …Μαμμωνά (δηλαδή την Εταιρεία που ,κατά την Μαρξιστική Ηθική  , κερδίζει χάρη  στην εκμετάλλευση του κόπου του αγρότη ),υπενθυμίζουμε στην κυρία Κανέλλη (που της αρέσει και λίγο χριστιανικό μήνυμα , ανάμεσα στους ..Κολοσσούς της λενινιστικής και σταλινικής  σκέψης ).
Και μην ακούσω κανέναν κακεντρεχή να λέει ότι η κυρία Κανέλλη έκανε το κομμουνιστικό της …καθήκον με την διαφήμιση των κατεψυγμένων Λαχανικών ,διότι (τάχα μου τάχα μου ) θυμίζουν τις ένδοξες εποχές που οι εχθροί του Σοσιαλιστικού Παραδείσου στέλνονταν για …αναμόρφωση στις απέραντες κατεψυγμένες εκτάσεις της Σιβηρίας . Εκεί ,εξάλλου ,παλιοκακεντρεχείς μου, δεν υπήρχαν αυτά τα Λαχανικά του Καπιταλιστικού Κόσμου. Μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν και όσοι πήγαν εκεί. Αν ,τελικά ,μπόρεσαν να επιζήσουν και να γυρίσουν από εκεί … Δεν είναι δύσκολο τελικά να πηδήξει κανείς από τα λαχανικά Φρόζα στην Λούξεμπουργκ την Ρόζα…
ΙΦΙΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.