ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Aποκλειστικό. Βίντεο της έκρηξης του σκάφους. Συγκάλυψη της ρωσικής τηλεόρασης. Κρύβουν τους κρατήρες με τα τμήματα του σκάφους


800px-Darvasa gas crater panorama


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Η συγκάλυψη συνεχίζεται με άσχετα βίντεο που η ρωσική τηλεόραση προωθεί για να μη δείξει τους πραγματικούς κρατήρες με τα θραύσματα του ήδη κατεστραμένου διαστημικού οχήματος που μπήκε στην ατμόσφαιρα της Γης.
Έδειξαν βίντεο από ένα κρατήρα στην Darvasa στο Τουρκμενιστάν με μία οπή καύσης φυσικού αερίου που υπάρχει ακόμη και στην wikipedia και που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία 
Δείτε το βίντεο από τις ρωσικές ειδήσεις


Σε άλλο βίντεο φαίνεται καθαρά,  ότι στην πρώτη έκρηξη, αποσπώνται μεγάλα τμήματα του διαστημικού οχήματος που πέφτουν στο έδαφος και για τα οποία κανείς δεν είπε τίποτε και γι αυτό έβαλαν 20.000 άνδρες να αποκλείσουν τα σημεία πτώσης τους.
Δείτε το βίντεο, όπου φαίνεται δέσμη ενεργειακού πλάσματος να χτυπάει και μέσα στην ατμόσφαιρα το φλεγόμενο όχημα για να σιγουρέψει ίσως την απόλυτη καταστροφή του. Πάντως ρωσικός πύραυλος δεν είναι διότι ο χρόνος που έγινε αντιληπτό μέχρι το χτύπημα είναι απειροελάχιστος.



Δείτε επίσης σε βίντεο τις αλλεπάλληλες εκρήξεις και τους καπνούς από την πτώση των τεράστιων θραυσμάτων που αρχικά απεκρύβησαν.


πηγη: prisonplanet.gr



1 σχόλιο:

  1. ελεος πια μ'αυτες τις ανακαλυψεις σας.ενα βιντεο τους ξεφυγε και αμεσως να το βγαλετε να το δει ο κοσμος.εγω αμα δεν το βγαλει ο σροιτερ η ο ευαγγελατος δεν πιστευω τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.