ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Σοκαριστικό βίντεο από πείραμα Ρώσων επιστημόνων στη Σιβηρία!


ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ.





Λίγα χρόνια πριν και συγκεκριμένα λίγο αργότερα από το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, σε έρευνα γεωλόγων στη Σιβηρία, χρησιμοποιήθηκε γεωτρύπανο που μπορούσε να ανοίξει μεγάλη και βαθειά τρύπα μέσα στη γη

Το εν λόγω γεωτρύπανο μπορούσε μάλιστα να φτάσει σε βάθος 20 χιλιομέτρων. Γεωτρύπανα σαν κι αυτό πωλούνται σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, μιας και χρειάζονται ώστε να ανοιχτούν τεράστιες τρύπες για την εξόρυξη πετρελαίου.
Τότε έγινε κάτι το απερίγραπτο το οποίο δεν πήρε ποτέ μεγάλη έκταση…
Όταν το γεωτρύπανο έφτασε σε βάθος 14,4 χιλιομέτρων μέσα στα έγκατα της Γης άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μιαεκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου!
Έτσι πήραν το μικρόφωνο για να ηχογραφήσουν τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε τέτοια βάθη.
Αφού έβαλαν το μικρόφωνο μέσα στην τρύπα άρχισαν να ακούν δυνατές ανθρώπινες κραυγές!
Σύμφωνα νε τον επικεφαλή του πειράματος: «Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως. Αντί για μετακινήσεις πλακών, ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο.
Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δεν ήταν κραυγές από ένα μόνο άτομο, αλλά από χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Δρ. Ασσάκωφ ο οποίος ήταν επικεφαλής του πειράματος.

πηγη: apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.