ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί απορείτε με το ταξίδι του Τσίπρα στην Αμερική; Ο Ομπάμα είναι σκληρός μαρξιστής. Ποιός σας είπε ότι οι Αμερικάνοι είναι ...δεξιοί;


liakopoulos


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Πλήρης άγνοια και σύγχιση έχει μεταδοθεί στους λαούς για το τι είναι η δεξιά και τι η αριστερά.
Η παγκόσμια απάτη του δήθεν διαχωρισμού των πολιτικών παρατάξεων σε δεξιές και αριστερές, χρησιμοποιήθηκε για το μεγάλο πείραμα που έγινε στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
Διαδόθηκε μάλιστα, ότι η πρώην Σοβιετική Ενωση διαλύθηκε, διότι η αυταρχική της διακυβέρνηση απέτυχε.
ΛΑΘΟΣ
Πέτυχε και μάλιστα απόλυτα.
Έτσι, οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, διέλυσαν εκείνο το μαγαζί και αποφάσισαν να το κάνουνε παγκόσμιο αρχίζοντας από τις ΗΠΑ.
Εκεί κυβερνούν οι σκληροπυρηνικοί μαρξιστές του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ, Χίλλαρυ, Ομπάμα κτλ.
Η παγκόσμια κυβέρνηση, που ανέκαθεν υπήρχε και μας παραμυθιάζουν ότι δήθεν προσπαθούν τώρα να την στήσουν, προωθεί μία παγκόσμια κομμουνιστική χούντα, όπου όλοι θα είναι φτωχοί χωρίς καμία ιδιοκτησία.
Το ζούμε και εδώ με τους φόρους στα ακίνητα, τα αυτοκίνητα και τα παιδιά.
Επομένως ο Τσίπρας σαν μαρξιστής, στο σπίτι του πήγε, πηγαίνοντας στην Αμερική.
Ο δήθεν ψυχρός πόλλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και ΝΑΤΟ, που ήταν ουσιαστικά μία απάτη, βοήθησε και τον παγκόσμιο πληθυσμό να φάει το παραμύθι δεξιών και αριστερών.
Ο μόνος πραγματικός διαχωρισμός που υπήρχε στις τάξεις της πάντα ελεγχόμενης εξουσίας των λαών, ήταν αυτός μεταξύ των οπαδών της μοναρχίας, και της δημοκρατίας, που ουσιαστικά ήταν και είναι ψευτοδημοικρατία, περιτύλιγμα της σοσιαλιστικής χούντας, που και αυτή μία μορφή μοναρχίας είναι , μόνο που δεν βλέπεις τον μονάρχη.
Για όσους δεν το πρόσεξαν, τους θυμίζω ότι.
Μέχρι το 1750 μ.Χ. περίπου, τον κόσμο διοικούσαν βασιλείς και αυτοκράτορες, που ελεγχότανε απο την παγκόσμια διοίκηση της λεγόμενης Μαύρης; Αδελφότητας. Μετά η αντίπαλη Λευκή Αδελφότητα, πήρε τα ηνία και έστησε  επαναστάσεις λαϊκές δήθεν, παντού, δίνοντας την διοίκηση σε πολιτικούς μαριονέττες.
Η πραγματική εξουσία πάντα κρυβότανε πίσω από τους βασιλιάδες ή τους πρωθυπουργούς μαριονέττες.
Σήμερα είμαστε στο τελικό στάδιο της  προσπάθειας φτωχοποίησης όλων των λαών.
Ο Τσίπρας, σαν το άτομο που προωθούν για να πεισθεί στην Ελλάδα ο κάθε πικραμένος ότι κάποιος νοιάζεται για τους φτωχούς, σαν μαρξιστής, σωστά πήγε στο άντρο του μαρξισμού, στις ΗΠΑ, από όπου προωθείται το παγκόσμιο κράτος των δούλων, γκοίμ, υπηκόων.

πηγη: prisonplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.