ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πειράματα με παιδιά στη Ναζιστική Γερμανία




Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχεδόν 70 χρόνια μετά και αποδεικνύουν ότι οι ναζί διεξήγαγαν προγράμματα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας ώστε να τα… 

«αριοποιήσουν». Σκοπός ήταν να πληθύνουν την Αρία φυλή, δημιουργώντας ξανθά παιδιά με γαλανά μάτια -σύμβολο δύναμης και καθαρότητας σύμφωνα με το πρότυπο του Φύρερ- που κάποια στιγμή θα κατακτούσαν τον κόσμο, όραμα του Αδόλφου Χίτλερ.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν Γερμανίδες νοσοκόμες οι οποίες εκτελούσαν εντολές και οδηγίες του ηγέτη του παρανοϊκού σχεδίου, Χάνριχ Χίμλερ. Οι νοσοκόμες έκαναν ευθανασία σε παιδιά με νοητική στέρηση ή σε άλλα που σύμφωνα με τον Χίτλερ έμοιαζαν ανεπιθύμητα και δεν είχαν να συνεισφέρουν το παραμικρό στη δημιουργία της Αρίας φυλής. Συλλογή φωτογραφιών από αυτές τις νοσοκόμες εν ώρα της απεχθούς εργασίας τους που βρισκόταν στα Αυστριακά Αρχεία, κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί σοκ.

Όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σ’ αυτό το αμφιλεγόμενο ιατρικό πρόγραμμα, νοσηλευτές και άλλοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους επειδή αγνοούσαν τον σκοπό και το αποτέλεσμά του, όπως δημοσιεύει η Daily Mail. Είτε ακολουθούσαν εντολές, είτε απλώς ήθελαν να βοηθήσουν είτε να πολεμήσουν για έναν σκοπό που οι ίδιοι πίστεψαν ότι άξιζε… Η ουσία είναι ότι κυρίως οι Γερμανίδες νοσοκόμες είναι μέρος μίας πραγματικής κτηνωδίας. Κυρίως όσες συμμετείχαν στο πρόγραμμα Lebensborn, στο οποίο, σύμφωνα με τις εντολές του Χάινριχ Χίμλερ, προσπάθησαν να αναθρέψουν μία ελίτ φυλή από αυθεντικά παιδιά Αρίας φυλής, που θα ηγούνταν κάποια στιγμή του Γ’ Ράιχ.

Αν παιδιά δεν πληρούσαν τα κριτήρια ή είχαν γεννηθεί με προβλήματα κινητικά ή νοητικά ή έστω δεν δέχονταν να συνεργαστούν στο μεγαλόπνοο σχέδιο επειδή ήταν ατίθασα ή κατάλληλα λόγω εμφάνισης, αρχικά κακοποιούνταν και στη συνέχεια μεταφέρονταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου θανατώνονταν. Γύρω στο 1939, οι ναζί προχώρησαν σε ακραία μέτρα. Ταξίδευαν σε κατεχόμενες χώρες όπως η Πολωνία και απήγαγαν παιδιά που ανταποκρίνονταν στα κριτήρια της Αρίας φυλής. Υπολογίζεται ότι έως το 1944 οπότε διήρκεσε το πρόγραμμα γεννήθηκαν συνολικά 42.000 βρέφη εκ των οποίων τα περισσότερα πληρούσαν τις προδιαγραφές. Από αυτά μόνο τα 7.000 είχαν γεννηθεί στη Γερμανία, περίπου 13.000 γεννήθηκαν στη Νορβηγία, ενώ τα υπόλοιπα προέρχονταν από τις κατεχόμενες χώρες από τους ναζί και κυρίως από τα 200.000 ξανθογάλανα «χαμένα παιδιά» της Πολωνίας.

Επιπλέον, ομάδα ειδικών πρακτόρων απεστάλη σε Βρετανία, Καναδά, Βέλγιο, Αυστραλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Δανία, Γαλλία και ΗΠΑ. Οι άνδρες υποδύονταν τους «κυνηγού μοντέλων», εντόπιζαν και φωτογράφιζαν τα πιο όμορφα και αθλητικά κορίτσια, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα αρχείο υποψήφιων θυμάτων στις χώρες που σχεδίαζε να κατακτήσει ο Χίτλερ. Όταν οι ναζί εισέβαλαν στην Ευρώπη, όπως δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», πολλά από αυτά τα κορίτσια αιχμαλωτίστηκαν και εντάχθηκαν διά της βίας στο πρόγραμμα ως σεξουαλικές σκλάβες. Στρατιώτες, επιλεγμένοι για την καθαρότητα της Αρίας καταγωγής τους, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, έρχονταν σε σεξουαλική επαφή με τα προ-επιλεγμένα κορίτσια σε διάφορα νοσοκομεία της Γερμανίας και της Ευρώπης με ζητούμενο την εγκυμοσύνη, προκειμένου να φέρουν στον κόσμο τα μωρά της νέας υπερ-φυλής. Εκτός από απρόθυμες αλλοδαπές μητέρες, στο πρόγραμμα συμμετείχαν και πολλές νεαρές Γερμανίδες εθελόντριες.

Τα παιδιά που γεννιόνταν και διαπιστωνόταν η πνευματική και σωματική τους ανωτερότητα, μεταφέρονταν σε κλινικές όπου εφαρμοζόταν το πρόγραμμα Lebensborn ώστε να… γερμανοποιηθούν και στη συνέχεια να υιοθετηθούν από άτεκνες οικογένειες των SS. Σ’ αυτήν τη… γερμανοποίηση, οι νοσοκόμες εξέθεταν τα παιδιά σε θεραπεία με ακτινοβολία UV ώστε τα καστανά τους μαλλιά να… ξανθύνουν. Όσα κρίνονταν ακατάλληλα για να παραμείνουν στο πρόγραμμα, μεταφέρονταν στο εργαστήριο του Γιόζεφ Μένγκελε στο Άουσβιτς και γίνονταν πειραματοζώα στα χέρια του. Ο Μένγκελε στην προσπάθεια να βρει το γενετικό μυστικό των γαλανών ματιών είχε αφαιρέσει τα μάτια χιλιάδων παιδιών και τα είχε στείλει σε εργαστήρια του Βερολίνου.


πηγη: antineotaksiths.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.