ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αλβανός δραπέτης και ο δεύτερος από τους δολοφόνους της 25χρονης


FDBD6FD73F93DD98F490E2B0414F2747


Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι και ο δεύτερος από τους δολοφόνους της 25χρονης κατά τη φονική συμπλοκή στα Ίσθμια το βραδυ της Παρασκευής, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές υποψίες της αστυνομίας ότι δράστες της ληστείας, ήταν οι αδίστακτοι κακοποιοί που είχαν δραπετεύσει από το σωφρονιστικό ίδρυμα στις 22 Μαρτίου.
Πρόκειται για τον Αλβανό Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα -ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- δακτυλικό αποτύπωμα του οποίου εντοπίστηκε στο τζάμι του πίσω αριστερά παραθύρου του τζιπ, που έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας κατά τη διαφυγή τους και το οποίο βρέθηκε εγκατειλημμένο στον Σολωμό Κορινθίας.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη εκ των τριών δραστών και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, ο 36χρονος Μάριο Κόλα, από αποτύπωμα που άφησε σε ένα μπουκάλι νερό κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα στη Μάνδρα.
Ο Κόλα είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικο, ενώ χαρακτηρίζεται σκληρός και αδίστακτος. Μάλιστα, το 2010 είχε εμπλακεί σε ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό στον Βύρωνα, όπου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς είχε χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος πολίτης.
Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τους αδίστακτους κακοποιούς, ωστόσο, ο τρόπος που οι δράστες κινούνται και λειτουργούν κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι δεν έχουν σκοπό να παραδοθούν.
Σήμερα η κηδεία της 25χρονης Κατερίνας
Η 25χρονη η οποία βρήκε το θάνατο όταν μία από τις σφαίρες των κακοποιών χτύπησε στην άσφαλτο, πέρασε το σασί του αυτοκινήτου και τη βρήκε στο στήθος, κηδεύεται σήμερα στις 18:00 στο νεκροταφείο της Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο.
Η άτυχη Κατερίνα βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο... Η 25χρονη, το βράδυ της Παρασκευής ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της χτυπήθηκε θανάσιμα από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών στα Ισθμια Κορινθίας.
Συγκλονισμένοι οι γονείς και τα δύο αδέρφια της κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα τη ξαναδούν.
Μάλιστα, τη στιγμή της ανταλλαγής πυρών και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη κάλεσε στο τηλέφωνο το φίλο της λέγοντάς του: «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα».
Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της σύμφωνα με το «korinthos tv». Ο φίλος της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε 25 λεπτά αργότερα. Η γυναίκα ζούσε στην Κόρινθο και εργαζόταν ως λογίστρια στη ρεσεψιόν του ξενοδχείου. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.
Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση (καθώς είχε τραυμτιστεί στο συκώτι) αλλά γύρω στις 3 τα ξημερώματα υπέκυψε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εspresso», η 25χρονη Κατερίνα είχε γεννηθεί με πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει λευχαιμία και από μικρή είχε περάσει πολλές περιπέτειες και ταλαιπωρία και νοσοκομεία, γιατρούς και θεραπεία. 
πηγη: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.