ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τέταρτο σενάριο: Η εξωγήινη αποκάλυψη...Έρχεται στην εθνική λέσχη τύπου στην Ουάσιγκτον - Βίντεο





Μια εκδήλωση με ιστορικές συνέπειες θα διεξαχθεί στην εθνική λέσχη Τύπου στην Ουάσιγκτον, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου 2013.
Εκείνη την περίοδο τουλάχιστον 40 ερευνητές και στρατιωτικοί / υπηρεσίας μάρτυρες θα καταθέσουν για τριάντα ώρες, πάνω από πέντε ημέρες ενώπιον πρώην μέλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών ...
Η ακρόαση του πολίτη για την αποκάλυψη εξωγήινης παρουσίας που δεσμεύει την ανθρώπινη φυλή, θα προσπαθήσει να επιτύχει ό, τι το Κογκρέσο απέτυχε να πράξει για 45 χρόνια - να αναζητήσουν τα πραγματικά περιστατικά γύρω από το πιο σημαντικό θέμα σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Αλλά φυσικά, να ασκήσει πιέσεις για την "αποκάλυψη" σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για να "αποκαλύψει", το οποίο είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Και να οργανώσει μια έγκυρη «ακρόαση» όπου θα ερωτηθούν οι μάρτυρες ενόρκως, το οποίο φυσικά δεν θα συμβεί, αφήνοντάς τους ελεύθερους να κατασκευάσουν όσο θέλουν χωρίς να φοβούνται τις επιπτώσεις.
Τα πέντε πρώην μέλη του Κογκρέσου πληρώνονται $ 20,000 ο καθένας για να συμμετάσχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία.
"Ο πρώην γερουσιαστής της Αλάσκα και υποψήφιος πρόεδρος Mike Gravel συμμετέχει σε ένα φόρουμ που προσπαθεί να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη γη "
Το σχέδιο με τους δήθεν εξωγήινους "τέταρτο σενάριο" (τόμος 32 Γιατί και πώς ζουν ανάμεσα μας) αν εφαρμοστεί, θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, και κυρίως το ανθρώπινο γένος.
πηγη: apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.