ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Εσείς ακόμα Πίνετε - Τρώτε ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ;;;(Aspartame)! Είναι τοξικό Δηλητήριο και αποτυχημένο Εντομοκτόνο! ΒΙΝΤΕΟ





Η ασπαρτάμη, που χρησιμοποιείται σε πάνω από 6.000 προϊόντα ως μιατεχνητή γλυκαντική ουσία, είναι μια τοξική ουσία που θέτει σοβαρούς κινδύνους τη δημόσια υγεία. Ωστόσο, το ευρύ κοινό δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς πόσο θανατηφόρα αυτό το υποκατάστατο της ζάχαρης μπορεί να είναι.
Η ασπαρτάμη είναι εξαιρετικά εθιστική. Προκαλεί πραγματική λαχτάρα για την τοξίνη. Πολλοί διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν, λόγω των σοβαρών συμπτωμάτων στέρησης.
Μπορεί να βλάψει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και έχει άμεση σχέση με τον καρκίνο. Η ασπαρτάμη είναι μία διεγερτική τοξίνη που διεγείρει ανθρώπινη αντίδραση κυττάρων στο γλυκαντική ουσία που δεν περιέχει στην πραγματικότητα καθόλου γλυκύτητα.
Τα τοξικοδιεγερτικά έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούν ανάπτυξη του καρκίνου και της μεταστάσεως. Αυτή η διαδικασία τροφοδοτεί τα καρκινικά κύτταρα.
Το οξύ της ασπαρτάμης, επίσης γνωστό ως ασπαρτικό, δρα ως νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο.
Θα διευκολύνει τη μετάδοση των πληροφοριών από νευρώνα σε νευρώνα. Η υπερβολική ποσότητα ασπαρτάμης στον εγκέφαλό σας σκοτώνει τους νευρώνες, επιτρέποντας την εισβολή των τεράστιες ποσότητες ασβεστίου στα κύτταρα. Αυτή η εισροή παράγει ακραία επίπεδα των ελευθέρων ριζών που σκοτώνουν τα κύτταρα.
Η νευρική κυτταρική βλάβη προκαλείται από αδικαιολόγητη χρήση ασπαρτικού. Αυτός είναι ο λόγος που συμβολίζεται ως "excitotoxins."
Διεγείρουν και σπρώχνουν τα νευρικά κύτταρα σε θάνατο.
The FDA is Killing You

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.