ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ο γάιδαρος του Χότζα και ο Μπεγλίτης

beglitis        Ο Χότζας είχε ένα γάιδαρο που τον βοηθούσε στις καθημερινές του δουλειές. Κάποια περίοδο που τα οικονομικά του, δεν πήγαιναν καλά, σκέφτηκε να μειώσει τα έξοδά του γαϊδάρου του μειώνοντας σιγά-σιγά την τροφή του! Άρχισε να του μειώνει το σανό τόσο ώστε σ' ένα μήνα σταμάτησε τελείως να του δίνει τροφή. Ο γάιδαρος, φυσικά ψόφησε. Και τότε ο Χότζας, με παράπονο, είπε: «Για δες ατυχία, τώρα που ο γάιδαρος έμαθε να μην τρώει, ψόφησε».
Την παραπάνω λαϊκή ιστοριούλα, φαίνεται ότι δεν την έμαθαν ποτέ στο ΠΑΣΟΚ. Ή τουλάχιστον δεν την άκουσε ποτέ ο Π. Μπεγλίτης.Ο οποίος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, προειδοποιεί τον ελληνικό λαό και «όλες τις κοινωνικές δυνάμεις» να συνειδητοποιήσουν την «εκρηκτική κατάσταση» και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, διαφορετικά, όπως ο ίδιος λέει ο « δρόμος της εσωτερικής σύγκρουσης θα είναι ανοιχτός». Παράλληλα καλεί τον ελληνικό λαό να μάθει να «ζει πιο φτωχά».
Πόσο πιο φτωχά κύριε Μπεγλίτη; Δοκιμάστε να ζήσετε εσείς μια οικογένεια, με έναν εργαζόμενο κοντά στα 700 ευρώ. Και μετά δώστε ... συνεντεύξεις!

πηγη: http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.