ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τηλεδιάσκεψη Παπανδρέου με Μέρκελ και Σαρκοζί την Τετάρτη

          Έκτακτη σύσκεψη Παπανδρέου-Βενιζέλου στη Βουλή. Την Τετάρτη η τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με Άνγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί. Διαψεύδει η Γαλλία γαλλογερμανική πρωτοβουλία για το "ελληνικό ζήτημα"Με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.
 Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκεται η προετοιμασία ενόψει της τηλεδιάσκεψης που θα έχει ο πρωθυπουργός την Τετάρτη με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί με θέμα το επόμενο Eurogroup και την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα.
Οι δύο άνδρες, βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία και με τον Λ. Παπαδήμο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει σύσκεψη με τραπεζίτες.
Κρίσιμη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί-Ρομπάι
Το απόγευμα στις 17:00 η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, θα συναντήσει τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Παρά τις φήμες, διαψεύδεται ότι θα συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα, ωστόσο με την κατάσταση που επικρατεί στις αγορές, δεν είναι δυνατόν να μην ασχοληθούν με την Ελλάδα.
Το γραφείο του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί διέψευσε ότι η Γαλλία και η Γερμανία ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν μία κοινή ανακοίνωση σχετικά με την Ελλάδα, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα μία γαλλική κυβερνητική πηγή στο Reuters.
"Δεν θα υπάρξει καμία γαλλογερμανική πρωτοβουλία σήμερα", δήλωσε ένας αξιωματούχος του γραφείου του Σαρκοζί.
"Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος. Επικοινώνησε με την Άγγελα Μέρκελ χθες για να συμφωνήσουν τις θέσεις που θα δημοσιοποιήσουν σήμερα. Θα αναλάβουν δράση σήμερα", είχε επισημάνει η γαλλική κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με το Reuters.
Την Τρίτη το πρωί, η Άνγκελα Μέρκελ σημείωσε ότι δεν πρέπει να φτάσει η Ελλάδα στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, κάτι που θα οδηγήσει σε ντόμινο στην ευρωζώνη.


πηγη: news247.gr


        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.