ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τουλάχιστον 40 όπλα και χιλιάδες σφαίρες βρέθηκαν στη Λούτσα

     

Υποπολυβόλα, “καλάσνικοφ”, άλλου τύπου αυτόματα ... άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί
- Βρέθηκαν “σκορπισμένα” σε διαμερίσματα ακατοίκητης πολυκατοικίας
- Δυο εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του οπλοστασίου στη Βάρκιζα










Πολύ μεγάλος ο αριθμός των όπλων. Για τουλάχιστον 40 όπλα καλάσνικοφ, άλλου τύπου αυτόματα και πιστόλια, αλλά και εξαρτήματα όπλων και χιλιάδες σφαίρες κάνουν λόγο οι αστυνομικοί.
Ο χώρος που εντοπίστηκαν σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsitείναι μια διώροφη πολυκατοικία όπου τυχαία κανένα από τα διαμερίσματα δεν είναι νοικιασμένο αυτή την περίοδο.
Άγνωστο πως οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από καταγγελία για την ύπαρξη των όπλων.
Πρόκειται για μια πολυκατοικία στην Αγία Μαρίνα της Λούτσας η οποία ανήκει σε ένα άτομο που δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία.
Όπως είναι φυσικό στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της αντιτρομοκρατικής που έχουν αποκλείσει την περιοχή.Αυτή τη φορά ο αριθμός των όπλων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός και καθώς βρέθηκαν “αποθηκευμένα” ίσως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ίσως δώσουν στοιχεία στην αντιτρομοκρατική για το που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Όπως και στην περίπτωση των όπλων της Βάρκιζας τα όπλα αναμένεται να εξεταστούν εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες. Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες οδηγούν σε άλλη κατεύθυνση.

πηγη: newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.