ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πακέτο βοήθειας»: 50 ευρώ σε κάθε τουρίστα που πετά για Ελλάδα!




Υπάρχουν και καλά νέα για τον ελληνικό τουρισμό από την Γερμανία : Η αεροπορική εταιρεία Condor που πετάει από πολλά γερμανικά αεροδρόμια, προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη της που κάνει κράτηση για διακοπές στην Ελλάδα! Η Condor επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που παρατηρείται στις κρατήσεις προς την Ελλάδα και τα ....
ελληνικά νησιά.

«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο κ. Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε ο κ. Γιοχάνες Βίντερ.

Η Condor – θυγατρική εταιρεία της ThomasCook – πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια, γράφει στην ιστοσελίδα της η Ντόυτσε Βέλλε.Η εκστρατεία της εταιρείας ισχύει από σήμερα μέχρι τις 30.04.2012 στις 09:00 π.μ. για τα πακέτα κρατήσεων και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.



πηγη: prionokordela.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ  ΟΛΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ <ΓΕΡΜΑΝΟΙ> ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 
ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ, ΕΠΙΑΣΕΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.